Dagtrips in Tokyo boeken

GetYourGuide dagtrips boekenWij bieden de leukste uitstapjes in Tokyo aan die geschikt zijn voor jong en oud. De tours die je bij ons kan boeken worden aangeboden via de touroperator GetYourGuide. Deze organisatie werkt op internationaal niveau en biedt een ruim assortiment aan dagtrips en tours aan voor verschillende hoofdsteden in de wereld. Wij hebben de leukste dagtochten van GetYourGuide hieronder op een rij gezet. Je kan bijvoorbeeld verzorgde dagtochten boeken naar de top bezienswaardigheden in en rondom Tokyo of vervoer naar het vliegveld. GetYourGuide biedt de informatie over trips vooral in het Engels aan maar enkele trips zijn ook in het Nederlands verkrijgbaar. Klik op de tour die je graag zou willen doen in Tokyo voor meer informatie.

De leukste tours in Tokyo

Wij hebben de twee leukste tours van GetYourGuide in Tokyo hieronder beschreven. De boekings prijzen komen overeen met lokale prijzen alleen heb je via ons het gemak om de tocht volledig in je reis te plannen. Daarnaast is het mogelijk om de dagtrips op verschillende tijden te boeken.

Culinair genieten in Tokyo

Culinair genieten in Tokyo
De Tokyo Food Tour brengt je in drie uur langs de meest iconische eetgelegenheden van Tokyo. Daarnaast krijg je verschillende lokale specialiteiten te proeven zoals de Yakitori, Monjayaki en Taiyaki. De tourguide praat vloeiend Engels en kan je alle vragen over het eten beantwoorden. Daarnaast kan de guide ook leuke plekjes voor de rest van je vakantie adviseren.

Inbegrepen bij de tourprijs

  • Openbaar vervoer
  • Vijf verschillende Yakitori’s
  • Monjayaki
  • Een Taiyaki
  • Een lokaal drankje zoals sake of bier (frisdrank mag ook)

Boek het culinaire avontuur voor maar €89.99 p.p.

Ontdek Tokyo met een privé guide

Dagtrips boeken in Tokyo
Tijdens de Tokyo: 6-Hour Private Guided Tour by Lonely Planet Author neemt Chris Rowthorn of een vriend van hem je mee naar de mooiste plekjes van Tokyo. Chris is een schrijver van de wereldberoemde Lonely Planet reisgids en weet daarom als eerste waar de nieuwe hotspots van de stad ontstaan. Het speciale aan deze tour is dat ze hem voor iedereen op maat maken! Vooraf worden er enkele vragen gesteld over je interesses en waar de reis in in Japan nog meer naartoe gaat. Zodat ze bijvoorbeeld het traditionele van Japan overlaten aan de stad Kyoto maar je wel de volledige modern experience krijgt in Tokyo. De meeste routes bevatten sowieso de Senso-ji tempel, de wijken Shibuya en Shinjuku en natuurlijk de Omotesando winkelstraat in Harajuku.

Inbegrepen bij de tourprijs

  • Prive tourguide

Boek en ontdek Tokyo voor maar €305.99 per groep (6 personen)

Ben je nog niet overtuigd? Neem dan eens een kijkje voor inspiratie naar de top 10 bezienswaardigheden van Tokyo.

Dagtrips in Tokyo boeken
4.67 (93.33%) 6 votes