Ga naar de inhoud
Tokyo.nl » Japan (日本) » Fukuoka (福岡市) » Vliegtickets Fukuoka boeken?

Vliegtickets Fukuoka boeken?

Vliegtickets Fukuoka

Via Tokyo.nl vind je gemakkelijk de goedkoopste vliegtickets Fukuoka. Mocht je van plan zijn een rondreis door Japan te plannen overweeg dan Fukuoka als startpunt om vervolgens af te reizen naar Osaka of Tokyo voor de terugvlucht. Hiermee bespaar je een hoop tijd en vaak ook geld!

> Zoek Vliegtickets

Vliegen op Fukuoka Airport

Fukuoka Airport (IATA: FUK) is de internationale luchthaven van de stad en ligt super gunstig want met de subway (metro) ben je binnen 10-15 minuten midden in het centrum van de stad. De luchthaven is de drukste van het eiland Kyushu en tevens een van de grootste in Japan. Een vlucht van Fukuoka Airport naar Schiphol Amsterdam (AMS) gaat bijna dagelijks waardoor vliegticketprijzen relatief goedkoop zijn.

Hoe lang is het vliegen naar Fukuoka? Een gemiddelde vlucht duurt ongeveer 15-16 uur vanuit Nederland. Dit komt omdat er altijd een tussenstop op bijvoorbeeld Hong Kong (HKG) in zit.

Op welke dagen vliegen naar Fukuoka?

Het vliegveld van Fukuoka is een echte hub en ontvangt veel internationale vluchten. Bezig met een wereldreis? Dan is deze luchthaven in Japan geen gekke bestemming voor budget vliegtickets! Maar op welke dagen kan je nu het beste vliegen naar Fukuoka? Wij weten uit ervaring dat de vliegtickets tussen dinsdag en donderdag meestal goedkoper zijn dan vluchten op maandag, vrijdag of in het weekend. Daarnaast is een vliegticket met tussenstop natuurlijk altijd goedkoper dan een rechtstreekse vlucht.

> Vergelijk vliegtickets Fukuoka

We hebben ook nog enkele handige tips op een rij gezet om budget tickets via Skyscanner te vinden.

Waarom vliegen op Fukuoka?

Fukuoka heeft budget vliegtickets (vaak door een korte overstap) en is een prachtige uitvalsbasis om het eiland Kyushu te verkennen. Zo ben je binnen een uurtje in Nagasaki, twee uur in Kumamoto en vanuit daar kan je gemakkelijk door naar Kaghoshima of voor een tropische duik in Okinawa. Daarnaast is de connectie met het hoofdeiland Honshu ook perfect en zit je zo in Hiroshima vanwaar je de Shinkansen kan pakken naar Kyoto, Osaka en Tokyo bijvoorbeeld. Als laatste is het zachte zeeklimaat in Fukuoka natuurlijk heerlijk!

Andere luchthavens in Japan

Vanuit Nederland of België is het mogelijk om op meerdere luchthavens in Japan te vliegen. Zoek je daarom misschien;

Foto credits: Masa737NG / ANA / B747-481D / JA8957 @ Fukuoka Airport, Japan

Tokyo.nl logo

Hulp nodig met je reis?

Beroemde highlights van Japan tekening