Meteen naar de inhoud

Vliegtickets Osaka boeken?

> Zoek Vliegtickets Osaka

Niet alleen de internationale luchthaven Narita International Airport in Tokyo is een goede bestemming om op te vliegen in Japan. Het kan namelijk voordeliger zijn om vliegtickets Osaka te boeken via de luchthaven Kansai International Airport (IATA: KIX). De luchthaven staat op plek drie van de drukste vliegvelden in Japan en gezien de ligging van de stad Osaka ten midden van het land is het niet eens zo gek idee als je wilt rondreizen.

Wat veel reizigers namelijk doen is een vliegticket boeken voor de heenreis naar Tokyo en de terugreis vanaf Osaka. Zo kan je optimaal genieten van de vakantietijd in het land zonder terug te keren naar een bezochte plek. Daarnaast is het mogelijk om vliegtickets voor Osaka Kansai Airport te boeken tegen zeer scherpe prijzen. De luchthaven probeert steeds meer internationale vluchten aan te trekken en kan daarom een zeer concurrent tarief bieden. Gaaf weetje over het vliegveld van Osaka, hij ligt volledig in zee gebouwd op een kunstmatig eiland.

Vervoer vanaf Kansai International Airport

Heb je vervoer nodig vanaf Kansai International Airport? Dan kan je dat makkelijk met GetYourGuide via Tokyo.nl regelen. Hieronder staan een aantal opties die we aanbieden weergegeven.

 

Andere vliegtickets nodig?

Binnenlandse vluchten kunnen ook geboekt worden naar en vanaf het vliegveld van Osaka. Dankzij de centrale ligging van de stad is het naast een verkeersslagader voor de Shinkansen ook een luchtslagader en is het mogelijk om binnenlandse vluchten naar elke bestemming in het land te boeken.

Zo kan je bijvoorbeeld naar Hiroshima of Fukuoka vliegen binnen een uurtje. Geen vliegticket Osaka of binnenlandse vlucht nodig? Bekijk dan eens hoe je aan een goedkoop vliegticket Tokyo kunt met onze hulp. Daarnaast bieden we veel meer informatie over de belangrijkste luchthavens van Japan hier. Of misschien zijn de volgende vliegticketdeals wat voor jou?

Tokyo.nl logo

Hulp nodig met je reis?

Beroemde highlights van Japan tekening