Ga naar de inhoud
Tokyo.nl » Japan (日本) » Pokémon “Gotta Catch ‘Em All!” » Pokémon kaarten

Pokémon kaarten

Pokémon kaarten
Pokémon kaarten

Pokémon kaarten zijn in Nederland en België al te koop sinds begin 1998 en waren al snel een hit onder de hardcore verzamelaars en generatie Y/millennials. Ruim 20 jaar laten zijn veel oude kaarten van de zogenoemde “base sets” uit 1995 ook wel first generation of second generation Pokémon speelkaarten zeer zeldzaam en waardevol. Vooral de glimmende, de Holo’s en First Editions hiervan, lopen vaak flink op in waarde. Dit komt omdat de drop-rate uit de boosters (pakjes Pokémon kaarten) zeer laag was en ze daarom in beperkte oplage verspreidt waren. Gezien wij vaak naar Japan reizen, waar Pokémon natuurlijk vandaan komt, nemen we ze ook vaak mee terug uit het land als souvenir en om op Tokyo.nl te koop aan te bieden aan andere Japan fan’s en otaku’s.

Snel naar:

Verkopen en kopen van Pokémon kaarten

Pokémon kaarten kopen
Pokémon kaarten kopen en verkopen

De handel in Pokémon kaarten is al jaren een hit onder de Japanse (en Nederlandse) otaku’s en andere verzamelaars. Veel handelaren spelen het Pokémon kaartspel niet eens maar hebben als levensdoel om de verzameling van unieke kaarten compleet te maken.

Pikachu van Gogh
Unieke Pikachu with Grey Felt Hat uitgegeven via het Van Gogh Museum

Tegenwoordig heeft de handel zich veelal naar online verplaatst en zo zie je dat veel oude Pokémon kaarten vaak in bulk aangeboden worden op handelsfora zoals Catawiki, Ebay of Marktplaats.

Sun & Moon boosters Pokémon
Sun & Moon boosters Pokémon

Het onderscheiden en waarderen van deze tweedehands kaarten is vaak lastig gezien de foto’s niet van hoogwaardige kwaliteit zijn. Dit is wel nodig want een Pokémon kaart met een klein beetje schade verliest al heel snel zijn waarde.

Japanse Lugia Neo Genesis
Japanse Lugia Neo Genesis

We geven je hieronder enkele tips waarop je moet letten bij het kopen en scannen van oude Pokémon kaarten. We doorlopen een taxatie process en kunnen daarmee het verschil tussen kaarten die enkele centen of duizenden Euro’s opleveren bepalen.

Nieuwe kaarten zoals de Pokémon EX of VMAX series kan je tegenwoordig nog steeds kopen bij de bekende speelgoedwinkels zoals Intertoys, Bol.com, Toys XL, Blokker en Bart Smit.

De waarde bepalen van Pokémon kaarten

Waarde bepalen Pokémon kaarten
Waarde bepalen van Pokémon kaarten

Bij het kopen van Pokémon kaarten via een online handelaar is het belangrijk op een aantal punten te letten. Hieronder vind je de belangrijkste criteria voor de waardebepaling van tweedehands kaarten. Scan hier dus zorgvuldig op wil je kaarten kopen.

We hebben alles samengevat in een video, zeker de moeite waard wil je jouw oude collectie op waarde inschatten. We geven een aantal tips waarmee je gemakkelijk kan berekenen hoeveel de Pokémon kaart waard is.

PSA taxatie Pokémon kaart
PSA taxatie Pokémon kaart
 • Schade – De belangrijkste factor in het taxeren van Pokémon kaarten is om te kijken of deze schade heeft. Niet alleen aan de voorkant van de speelkaart maar ook de achterkant moet schadevrij zijn. Zijn de hoekjes gebogen of versleten (whitening) dan is de kaart al snel veel minder waard. Je hebt hierdoor ook speciale Taxatie gradaties in Pokémon kaarten die lopen vanaf; Gem Mint – Pristine (100% schadevrij en een perfecte druk qua centering), Mint (100% schadevrij maar de omlijning is niet perfect recht gedrukt, vaak zonder expert oog niet te zien), Near Mint-Mint, Near Mint, Excellent – Near Mint, Excellent, Very Good, Good, Poor of Played. Een bedrijf dat Pokémon kaarten taxeert is Professional Sports Authenticator (PSA) met een score tussen 1-10.
Generatie Pokémon kaarten
Generatie Pokémon kaarten / Fossil
 • Generatie – De generatie van het kaartenset is na de schade het belangrijkste punt voor de waardebepaling. De base set series is over het algemeen het meeste waard. Onder de base set serie vallen; Base Set, Base Set 2, Fossil, Jungle, Team Rocket en Wizards of the Coasts promo’s. Dit is de gehele eerste generatie die vaak voor honderden al dan niet duizenden euro’s over de toonbank gaat. Andere waardevolle sets zijn Neo Destiny, Neo Revelation, Neo Discovery, Neo Genesis en Southern Islands. Al deze kaarten zijn gereleased tussen 1996-2002 ongeveer. Natuurlijk zijn er nog veel meer Pokémon sets en hebben wij hier een overzicht van gemaakt.
Charizard First Edition stempel
Charizard First Edition stempel
 • First Edition – Veel Pokémon kaarten hebben het zwarte labeltje First Edition, dit is de eerste druk geweest van een nieuwe kaartenserie. Deze kaarten zijn aanzienlijk meer waard dan de tweede minder zeldzame druk van een zelfde serie.
Promo Pokémon kaart
Promo Pokémon kaart
 • Promo’s – Door de jaren heen zijn er veel promo kaarten gereleased die in zeer beperkte oplage gedrukt zijn. Deze kaarten zijn automatisch al meer waard. Soms kreeg je bijvoorbeeld een Pokémon kaart bij een Happy Meal van McDonalds of tijdens een bezoek aan een Pokémon film in de bioscoop.
Japanse Typhlosion lvl 55
Japanse Typhlosion lvl 55
 • Holo’s – De glimmende kaarten worden Holo’s genoemd en deze zijn bijna altijd waardevol gezien ze in beperkte oplage zijn gedrukt. Deze Holo’s zijn vaak verkrijgbaar in verschillende varianten zoals; EX, GX, VL.X, reverse Holo, SP of LEGEND. De waarde van de Holo’s is waar afhankelijk van de kaart of deze common, uncommon of rare is. Dit kan je herkennen aan het balletjes, ruitje of sterretje rechtsonder in de hoek van de kaart. Een rare Holo heeft dus een klein zwart sterretje.
 • Holo bleed – tijdens het drukken van de holo Pokémon kaarten kan het voorkomen dat het glimmende stuk niet helemaal binnen het vierkant van de kaart valt. Dit noemt men holo bleed en kan soms een positieve of negatieve impact hebben op de waarde.
Printlines & Holo bleed Pokémon kaart
Printlines & Holo bleed op een Pokémon kaart
 • Print lines – Net als bij de bleed bij holo kaarten kan het tijdens het printen ook voorkomen dat sommige printers een klein lijntje achterlaten door de holographic heen. Hierdoor zie je vaak een streep of meerdere strepen in de glitters. Dit heeft bijna altijd een negatieve impact op de waarde.
 • Shadowless – Wizards of the Coast kaarten die Shadowless zijn worden vaak tot de meest zeldzame kaarten gerekend, helemaal als deze nog een First Edition stamp hebben. Shadowless betekend letterlijk dat er geen schaduw is te zien onder het vierkant waar de Pokémon op staat afgebeeld.
 • Secret Pokémon – Alle Pokémon kaarten zijn genummerd zo is heeft het Base Set bijvoorbeeld 102 kaarten waarvan Alakazam 1/102 is en Raichu 14/102 is. In sommige sets zitten Secret Pokémon cards die een hoger nummer hebben dan het set eigenlijk heeft, je ziet dan bijvoorbeeld 65/64 als nummer. Enkele voorbeelden van Secret cards zijn Dark Raichu 83/82, Shining Gyarados 65/64, Lugia 149/147, Skyridge Charizard 146/144, Shining Mewtwo 106/105 maar er zijn er nog veel meer.
 • Taal – De taal van de kaart is ook van groot belang in de taxatie. De meest waardevolle kaarten zijn de Engelse gevolgd door Japanse, Spaanse, Duitse, Italiaanse en ga zo maar door. Nederlandse kaarten zijn meestal niet zo waardevol omdat de markt een stuk kleiner is hiervoor.

Kom je er niet helemaal uit? Of heb je een super zeldzame kaart die je wilt laten taxeren? Dan kan Taxatie.help je helpen met een professionele taxatie vanaf €19,95.

De speelkaarten beschermen tegen schade

Pokémon kaarten beschermen
Pokémon kaarten beschermen met toploader en sleeve

Nu je een beetje weet hoe een speelkaart getaxeerd moet worden is het ook belangrijk om de kaarten goed te beschermen tegen schade. De hoekjes, randjes en holo’s zijn kwetsbaar en minimale schade is funest voor de waarde. Wij raden je daarom aan om de kaarten in deze sleeve van €2,99 met daaromheen een toploader van €8,95 te bewaren.

De sleeve, gemaakt van zacht plastic, zorgt ervoor dat je de kaart gemakkelijk zonder schade uit de toploader kan halen. De toploader is gemaakt van hard plastic en zorgt ervoor dat de kaart niet gebogen of beschadigd kan worden.

Verder bewaren wij de waardevolle kaarten ook nog in een Tupperware doosje. Zo voorkom je bijvoorbeeld waterschade aan de Pokémon kaarten.

Hoe herken je neppe Pokémon kaarten?

Fake Pokémon kaarten
Fake Pokémon kaarten herkennen

Is er handel en waarde in voorwerpen te vinden dan zal er ook een markt zijn voor counterfeits of neppe producten. Het vervalsen van Pokémon kaarten gebeurd daarom helaas ook en we zien steeds meer replica’s op de markt verschijnen.

Veel verkopers geven dit gelukkig wel aan door bijvoorbeeld het woord “Custom Pokémon kaart” te gebruiken. Maar niet alle handelaren zijn zo eerlijk. Daarom geven we hier een aantal punten waar je op moet letten bij het kopen van Pokémon kaarten.

 • Pak een sterke kleine zaklamp bijvoorbeeld die van je telefoon. Houdt de lamp tegen de achterkant van de kaart en kijk dan aan de voorkant of er licht doorheen schijnt. Is dit niet tot heel weinig dan is de Pokémon kaart waarschijnlijk echt en geen vervalsing.
Kleurcodes neppe Pokémon kaarten
Kleurcodes neppe Pokémon kaarten
 • Nintendo gebruikt altijd dezelfde kleurtypes voor de kaartjes, vaak maken vervalsers de fout om net een verkeerde kleurcode te gebruiken. Vooral met de kleur blauw en geel is dit vaak goed te zien. Pak de achterkant van de kaart erbij en kijk goed naar de blauwe kleur naast de Pokéball en om het woord “Pokémon”. Matcht de kleur blauw met echte kaarten dan is het waarschijnlijk een echte Pokémon kaart.
Lettertype neppe Pokémon kaarten
Lettertype neppe Pokémon kaarten
 • Let op spelfouten in de tekst van de kaart. Bij Engelse Pokémon kaarten staan er soms hele knullige dingen op. Maar het is soms lastig te herkennen bij bijvoorbeeld Japanse kaarten, gelukkig kan je ook naar het lettertype kijken. Wijkt dit af van andere Japanse kaarten dan is de kaart waarschijnlijk nep zelfde geldt voor Engelse replica’s.
Neppe Pokémon kaarten vergelijken
Neppe Pokémon kaarten vergelijken
 • Voor elke aanval van de Pokémon is het nodig om enkele energie kaarten op te gooien. De symbolen van welke energy kaart nodig is staan altijd naast de aanval. Echter, bij neppe kaarten is het symbool van de energy vaak niet in verhouding met het balletje en wijken de kleuren af. Let hier dus goed op. Waar je het ook altijd goed aan kan zien zijn de First Edition logo’s, deze zijn vaak te groot gedrukt.
 • Neppe Holographic Pokémon kaarten missen vaak de Holo swirls en mooie glitters, dit is vrij makkelijk te zien.
Karton drukwerk Pokémon kaarten
Karton drukwerk Pokémon kaarten
 • Wat ook vaak gebeurd met vervalsingen is dat de kaarten uit een stuk karton is gedrukt. Je ziet dan soms nog de kartels hiervan langs de randen van de kaart.

Japanse Pokémon kaarten kopen

Waardevolle Pokémon kaarten
Waardevolle Pokémon kaarten

Wij hebben een aantal toffe Japanse Pokémon kaarten rechtstreeks uit Japan meegenomen (we kopen ze vaak in Akihabara) en bieden deze hierzo te koop aan. Sommige kaarten zijn veel waard en andere natuurlijk wat minder.

We hebben bundels gemaakt voor startende verzamelaars maar ook enkele voor de echte die-hard verzamelaars.

Wil je zelf Pokémon kaarten verkopen via Tokyo.nl? Dan bieden wij de mogelijkheid om je product te promoten tegen een kleine vergoeding. Het versturen, verpakken en afhandelen zal je wel zelf moeten verzorgen. Wij nemen ook graag interessante kaarten van je over tegen een leuke vergoeding. Wil je meer informatie over het verkopen van vintage of nieuwe Pokémon kaarten neem dan contact op met tokyo.nl.raoul(@)gmail.com.

De top 5 sterkste Pokémon kaarten

Sterkste Pokémon kaarten
De sterkste Pokémon kaarten

Elke generatie Pokémon kaarten brengt weer nieuwe en sterke speelkaarten met zich mee. Maar welke zijn nu de sterkste Pokémon kaarten en een must have voor elk deck? Hieronder onze top 5 sterkste Pokémon die ervoor zorgen dat je tegenstanders bibberen op het speelveld.

 1. Shadow Lugia – Met 300 HP en de attack “Shadow Storm” die 1.000 damage doet is Shadow Lugia de door Cipher gemanipuleerde versie van Lugia een aanwinst voor elk speeldeck. Helaas is het een promo kaart en mag het op officiële toernooien niet gebruikt worden. Wij zullen het echter niet doorvertellen aan je tegenstander!
 2. Mega Venusaur EX – Met 230 HP en de attack “Crisis Vine” die 120 damage plus voor poison en paralyse zorgt is de Mega Venusaur EX één van de sterkste Pokémon kaarten. De kaart is te vinden in de XY uitbereiding uit 2014.
 3. Rayquaza C level X – Deze kaart gebruik je niet om zijn damage maar om de ability “Dragon Spirit”. Hiermee kan je namelijk een energy kaart van de weggooi stapel pakken en opnieuw gebruiken. Dit geeft je een strategisch voordeel en dat in combinatie met de aanval “Final Blowup” met 200 damage is tactisch erg sterk. Rayquaza vind je terug in de Platinum Supreme Victors serie uit 2009.
 4. Charizard (G) level X – Met de passive attack “Call for Power” steel je snel energie kaarten van de tegenstander voordat hij zijn attack kan doen. Prachtige counter tegen elke aanval plus met de aanval “Malevolent Fire” die 150 damage doet geen slechte combo. De Charizard (G) level X vind je net als Rayquaza ook in de Platinum Supreme Victors serie uit 2009.
 5. Mega Gengar EX – Naast de Gigantamax vorm van Gengar bestaat er ook een Mega Gengar. Deze heeft 210 HP en met zijn aanval “Phantom Gate” kan je elke aanval van de tegenstander uitvoeren voor maar 3 energy kaarten. Perfecte counter en erg handig mocht je tegenstander zwak zijn tegen een bepaald type Pokémon. Mega Gengar EX vind je tussen de XY Black Star Promos.

Er zijn vast sterkere kaarten te vinden gezien er zoveel verschillende zijn. Weet jij een Pokémon kaart die sterker is?

Top 15 duurste Pokémon kaarten

Duurste Pokémon kaarten ter wereld
Duurste Pokémon kaarten ter wereld (onverkocht)

We hebben de top 15 meest waardevolle Pokémon kaarten op een rij gezet. Deze zijn door de jaren heen verkocht en mocht je er nog één in het bezit hebben dan horen we het graag. De Pokémon kaarten van de foto hierboven staan te koop maar zijn nog nooit voor deze prijzen verkocht.

 1. Japanse Pikachu Illustrator Promo Card – €198.111 ($224.500) (bron)
 2. Japanse Trophy Pikachu Trainer No. 1 – €100.000
 3. Tropical Mega Battle No. 2 Trainer Card – €60.000
 4. Engelse First Edition Shadowless Charizard – €40.000-50.000
 5. Engelse Pre-release Raichu – €15.000-20.000
 6. Engelse Shining Charizard – €10.000-15.000
 7. Engelse First edition Holographic Shadowless Mewtwo – €10.000
 8. Torchic Holo Card And Toy – €10.000
 9. Dark Dragonite 1st Edition Error Card 5/82 – €9.000
 10. Japanse Pokémon Snap Cards (Nintendo) – €8.000
 11. Faded Marowak Error – €8.000
 12. Engelse First Edition Shadowless Blastoise – €5.000-7.500
 13. Engelse First Edition Shadowless Venusaur – €6.500
 14. Japanse Master’s Key Prize Card – €5.000
 15. Japanse Gold Star Espeon – €3.500
💡 Hoe kan je een Pokémon kaart taxeren?

De waarde van een Pokémon kaart is afhankelijk van verschillende factoren. De belangrijkste taxatie criteria zijn; schade, generatie, First Editions, Promo’s, Holo’s, Shadowless, Secrets en de taal. Lees hier alles over de waardebepaling van de Pokémon speelkaarten.

💶 Wat is de duurste Pokémon kaart ter wereld?

De duurste Pokémon kaart ter wereld is de Japanse Pikachu Illustrator Promo Card uit het jaar 1998. Er zijn in totaal maar 39 kopieën van gemaakt en maar 10 getaxeerd door de instantie PSA. De kaart is afkomstig van een wedstrijd via CoroCoro Comic waar de winners de kaart gratis mee naar huis mochten nemen. Bekijk hier de rest van de top 15 duurste Pokémon kaarten.

🐙 Hoeveel Pokémon kaart series zijn er in omloop?

Op dit moment zijn er 124 kaartensets in omloop. Deze bestaan allemaal uit 50-150 verschillende kaarten waarvan een groot deel nieuwe graphics van standaard Pokémons bevatten zoals bijvoorbeeld Pikachu, Blastoise, Charizard en Mew. De sets zijn; Base Sets 1 & 2, Fossil, Jungle, Team Rocket, Neo Genesis, Gym Heroes, e-Card, EX Ruby & Sapphire, Daimon & Pearl, Nintendo Promos, Platinum, HeartGold SoulSilver, Call of Legends, Black & White Promos, Black & White, XY Series, Sun & Moon en Sword & Shield.

🛒 Waar kan je Pokémon kaarten kopen?

De verkoop van Pokémon kaarten gaat al jaren via de bekende speelgoedwinkels in Nederland en België. Echter, kan je hier alleen de nieuwste kaarten sets kopen. Ben je op zoek naar meer vintage Pokémon kaarten dan vind je deze op de bekende online handelsfora. Wij hebben zelf enkele toffe Japanse Pokémon kaarten te koop rechtstreeks geïmporteerd uit Japan.

168 reacties op “Pokémon kaarten”

 1. M’n zoontje heeft vorig jaar uit een trainer box een puntgave Charizard GX (Secret) Holo uit 2017 gepacked. Die willen we graag laten graden maar we durven ‘m niet op te sturen naar PSA.

  1. Wat een mooie kaart! Heel voorzichtig mee zijn. PSA is een betrouwbare organisatie en opsturen kan natuurlijk gewoon met een verzekering. Ik zou het wel proberen als hij echt helemaal puntgaaf is de kaart.

 2. Ik heb van Gogh Pikachu met PSA 9 en 10. Ik ga binnenkort naar Japan. Ik wil ze daar verkopen. Weet je hoeveel ik er voor kan vragen in Japan?

  1. Hoi Can,
   Dat is een leuke unieke kaart! Ik denk dat deze flink wat zal opleveren in Japan. De PSA 10 rond de 200-300 euro en de PSA 9 rond de 100-150 euro. Maar dan moet je wel de juiste koper hebben. Laat maar even weten of het gelukt is!

 3. Ik heb ook een paar mooie pokemon kaarten Charizard V max rainbow gold
  Charizard Vmax gold
  Charizard V gold wild flames
  Wild flames gold
  Charizard Vmax whirlpool hellfire gold
  Charizard burn Brightly
  Charizard v gold interlaced flames
  Super fire_breathing dragon gold
  Wil graag waarde weten aub

  1. Dat zijn een hoop mooie kaarten Wianda! Controleer aan de hand van mijn filmpje goed of ze schade hebben of helemaal mint (perfect zijn). Daarna kan je de waarde gemakkelijk opzoeken via Ebay door erop te zoeken. Dit geeft je dan grofweg een waardebepaling van de kaarten, je kan natuurlijk ook direct voor een officiële taxatie gaan. Echter, zou ik je eerst kunnen aanraden om mijn filmpje even te bekijken dan kom je namelijk al een heel eind!

 4. Ik heb in een oude doos een kaart gevonden die 256€ waard blijkt te zijn maar is dat ook zo?
  Gaat om de Jolteon Star 101/108

  1. Hoi Marco,

   Een Jolteon Star 101/108 is een erg mooie Pokémon kaart en kan inderdaad flink wat waard zijn. Bekijk het filmpje op deze pagina eens en dan vooral het stukje over de schade, zit er teveel schade op de kaart dan is hij helaas een stuk minder waard. Niet alle schade is direct zichtbaar dus even goed opletten. Succes!

  1. Hoi Sabine, ja hoor dat is best een mooie kaart. Zorg ervoor dat deze geen schade oploopt. De prijzen hiervoor lopen erg uiteen maar denk aan 25-200 euro ongeveer afhankelijk van de staat waarin de kaart verkeert.

 5. Hallo, ik heb een japanse kaart van Jolteon, en een kaart met een drukfout (spelling). Is dat wat waard?

  Groet, David

  1. Hoi David, een standaard Japanse Jolteon zal niet heel veel waard zijn tenzij deze in perfecte staat is. Een kaart met een drukfout kan wel eens wat meer waard zijn. Welke kaart is dit en wat is de drukfout?

 6. Ik heb een groot gepubliceerde arceus kaart promo, is daar een waarde van bekend? Ik kan daar namelijk niks over vinden
  Alvast bedankt

 7. Hi! Ik kan een Italiaans ongeopend (goede reviews van de reseller maar zeker weten kan natuurlijk niet) pack Topps serie 1 kopen voor mijn zoon die begint met sparen. €14 per pakje excl verzenden (€6) Is de prijs ok?
  Bedankt!

 8. ik heb een Japanse flying pikachu Vmax maar ik kan negens zijn hoeveel die waard kan zijn weet iemand misschien waar ik dat kan vinden

  gr nancy

 9. Na wat online onderzoek schat ik mijn Pokémon collectie op ongeveer €4000. De meeste kaarten zijn nog in een uitmuntende conditie en hebben geen schades zoals vermeld in dit artikel. Ze zitten allemaal netjes opgeborgen in mapjes en folie. Nu overweeg ik om alles te verkopen. Waar kan ik het beste mijn Pokémon set te koop zetten? Denk dat gezien de prijs en zeldzame kaarten ik vooral de professionele verzamelaars zal aanspreken. Alvast bedankt!

 10. Hallo ik kom zojuist in mijn map een holo bleed ninetales kaart tegen 12/102 kunt u mij hier meer over vertellen heb ook de gewone holo ninetales 12/102.

 11. Ik heb een Japanse TYPHLOSION kaart (Nr 157). Kan iemand mij vertellen waar ik deze het beste kan aanbieden. En heeft iemand een idee wat deze ongeveer waard zou kunnen zijn?

 12. Ik heb een paar hele oude japanse kaarten allemaal holo in zeer goede staat ik weet de namen niet ken geen Japans, zou wel graag willen weten waar ik ze kan verkopen of zien wat ze waard zijn vr gr

 13. ik heb pokemon tv animation edition Topps helemaal in verpakking uit 1999 niet open gemaakt. is die wat waard en kan ik die pakje laten taceren en certificatie erop zetten? engels talig 1ste

  1. Hoi Kerim,
   Jazeker! De Topps series zijn minder populair dan de normale Pokémon kaarten maar wel erg oldschool en volop in omloop. De booster dichthouden zou ik zeggen, kan alleen maar meer waard worden.

 14. ik heb pokemon tv animation edition Topps helemaal in verpakking uit 1999 niet open gemaakt. is die wat waard en kan ik die pakje laten taceren en certificatie erop zetten?

 15. Goedemiddag,

  Wat is ongeveer een complete set Nederlandse first edition kaarten waard. De kaarten zijn niet beschadig. Kan nergens de waarde vinden dus heb geen idee wat het mag kosten.
  Alvast bedankt voor het antwoord!

 16. Ik heb:
  -kaart trainer Boss’s Orders 200/192 Rebel Clash Rare Rainbow
  -kaart Solgaleo GX 155/149 Sun & Moon Rare Rainbow
  -kaart Detective Pikachu SM190 Sun & Moon Promos Promo.

  Weet iemand wat deze kaarten waard zijn?

 17. Hallo
  ik heb een charizard uit de base set en het is een holo.
  het is nummer 4/102.
  weten jullie de waarde van de kaart?

  1. Hallo ik ben Louis en wil ze wel kopen,

   Aleen weet ik niet of dat mag van jou want ik ben nog maar 10 jaar
   Ik spaar al van mijn 2 jaar pokemon kaarten en zou graag nog wel wat oude kaarten bij willen maar voor hoeveel euro?
   Stuur gerust een email terug maar het kan wel zijn dat ik niet direct terug antwoord.

 18. Wat is de Rayquaza Vmax Alt Art op dit moment waard? En zou de prijs snel omlaag gaan? Of is het het waard om deze te bewaren?

 19. Hi,

  Ik twijfel om mijn halo 1st edition articuno uit de fossil serie op te sturen naar psa. Als ik zelf moet inschatten dan krijgt deze wellicht nog wel een 8.

  Wat zou zoiets waard zijn?

  Wat adviseren jullie?

   1. Nederlandse kaarten zou ik niet opsturen naar PSA Nikki. Deze kaarten zijn simpelweg vrij weinig waard en bijna altijd 1st edition gezien er maar weinig van gedrukt zijn.

 20. Ik heb wel 20 boeken vol met Pokemon kaarten. Vooral voor 2010.
  Ik wil ze graag verkopen. Per boek of per stuk ? Wat is het beste. Tc

  1. Hoi Xando, dat is niet mis z’n grote collectie. Ik zou persoonlijk alle boeken doorspitten en de waardevolle kaarten los verkopen. De rest kan je dan als bulk verkopen. Veel werk maar zal het meeste opleveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tokyo.nl logo

Hulp nodig met je reis?

Beroemde highlights van Japan tekening