Ga naar de inhoud
Tokyo.nl » Japan (日本) » Reisorganisaties Japan

Reisorganisaties Japan

Reizen naar Japan
Reizen naar Japan

Door de populariteit van Japan bieden steeds meer reisorganisaties reizen aan naar het land van de rijzende zon. Natuurlijk bieden al deze reisorganisaties volgens hun marketing de beste reizen naar het land aan. Maar welke aanbieders zijn er nu echt gespecialiseerd in reizen naar Japan? Wij hebben een een top-lijst gemaakt van de in onze ogen erkende reisorganisaties voor verre reizen naar Japan op basis van verschillende review punten.

Top Japan reizen specialisten

We vergelijken de reisorganisaties op een aantal punten zoals prijs, aantal reizen en unieke reizen en geven ze een cijfer van 1-10.


#1 Djoser – Met oog voor de wereld

Logo Djoser

Djoser biedt al meer dan 35 jaar groepsreizen aan over de hele wereld. Japan is al jaren een specialiteit van het huis en er is dan ook te kiezen uit meerdere prachtige reizen. Bijvoorbeeld een korte stedentrip, een drieweekse reis langs de hoogtepunten, een reis naar Hokkaido en reizen speciaal voor gezinnen. Belangrijk tijdens de reizen is ‘vrijheid blijheid‘, je kiest bij Djoser dan ook voor het gemak van een groepsreis met veel individuele vrijheid!

Review itemCijfer
Prijs9
Diversiteit10
Uniekheid10
Gemiddeld cijfer9,7

#2 Shoestring Japan – Hoe vér kun je gaan?‎

Shoestring Japan reizen

Shoestring is een expert in verre reizen en kan budget en luxe reizigers een fantastisch avontuur door Japan aanbieden. Ze bieden meerdere groepsreizen, individuele en single reizen door Japan aan om zo elke reiziger zijn behoefte tegemoet te komen. Voor cultuur, natuur en een wat meer budget reis zit je bij Shoestring goed!

Review itemCijfer
Prijs9
Diversiteit9
Uniekheid10
Gemiddeld cijfer9,3

#3 Koning Aap Japan – écht op reis!

Koning Aap Japan reisorganisatie

Koning Aap is misschien wel één van de bekendste aanbieders op het gebied van verre reizen. Daarom zijn ze ook echt een specialist in Japan reizen en hebben verschillende leuke rondreizen aan te bieden. Wat wij vooral leuk vinden zijn de festivalreizen die ze aanbieden. Japan staat namelijk bekend om zijn vele festivals en om deze tijdens een reis mee te maken is natuurlijk fantastisch. Je staat met Koning Aap Japan dichtbij de cultuur van het land wat zorgt voor een zeer unieke ervaring.

Review itemCijfer
Prijs9
Diversiteit9
Uniekheid9
Gemiddeld cijfer9

#4 333 Travel – Verre reizen. Voor iedereen uniek.

333 travel heeft met 9 verschillende Japan reizen een zeer divers assortiment. Wij vinden de “Verborgen Plekjes van Japan” reisplanning erg spectaculair en aantrekkelijk vooral omdat 333 Travel flink wat alternatieve locaties bezoekt. Hiermee krijg je het echte Japan te zien wat erg leuk is kunnen wij uit ervaring vertellen. De scherp geprijsde reizen zitten vol met avontuur en leuke plekken. Je kan bijvoorbeeld al een citytrip naar Tokyo boeken voor EUR 1311,- en dat is erg weinig!

Review itemCijfer
Prijs8
Diversiteit9
Uniekheid9
Gemiddeld cijfer8,7

#5 ANWB verre reizen (Voorheen FOX reizen)

Fox Japan Reizen

ANWB is misschien wel de grootste aanbieder in ons rijtje reisorganisaties. Deze oude en vertrouwde reisspecialist gaat al jaren mee en heeft veel ervaring met het reizen naar Japan. Helaas bieden ze op dit moment maar weinig verschillende reizen aan naar het Aziatische land. Zo kan je alleen een enkele groepsrondreis boeken of privé rondreizen.

Review itemCijfer
Prijs7
Diversiteit7
Uniekheid8
Gemiddeld cijfer7,3

Mocht je op zoek zijn naar de goedkoopste vliegtickets Japan dan kunnen wij je daar ook mee helpen. We hebben ook nog wel wat handige skyscanner boekingstips voor je.

💯 Waarop beoordelen jullie de reisorganisaties?

We beoordelen alle reisorganisaties met Japan reizen in onze top aan de hand van een prijsvergelijking, diversiteit in het aantal reizen en de uniekheid van de reizen. Veel reisorganisaties volgens graag de begaande paden maar dat is niet altijd het leukste wat Japan te bieden heeft.

🇯🇵 Waarom is er een top reisorganisaties voor Japan?

Er zijn in Nederland ongeveer 30 reisbureau’s die Japan reizen aanbieden. Onze toppers is gebaseerd op de reisorganisaties die de meeste reizigers naar het land op vakantie sturen.

✅ Is reizen naar Japan zonder georganiseerde reis lastig?

Japan is een ontwikkelt land en afgezien van de Japanse cultuur zal je niet veel verschil in luxe zien met bijvoorbeeld België of Nederland. Hierdoor is het ook super makkelijk en veilig om zelf een rondreis door Japan te organiseren.

Tokyo.nl logo

Hulp nodig met je reis?

Beroemde highlights van Japan tekening