Ga naar de inhoud
Tokyo.nl » Japan (日本) » Reisorganisaties Japan

Reisorganisaties Japan

Reizen naar Japan
Reizen naar Japan

Door de populariteit van Japan bieden steeds meer reisorganisaties reizen aan naar het land van de rijzende zon. Natuurlijk bieden al deze reisorganisaties volgens hun marketing de beste reizen naar het land aan. Maar welke aanbieders zijn er nu echt gespecialiseerd in reizen naar Japan? Wij hebben een een top-lijst gemaakt van de in onze ogen erkende reisorganisaties voor verre reizen naar Japan op basis van verschillende review punten.

Top Japan reizen specialisten

We vergelijken de reisorganisaties op een aantal punten zoals prijs, aantal reizen en unieke reizen en geven ze een cijfer van 1-10.


#1 333 Travel – Verre reizen. Voor iedereen uniek.

333 travel heeft met 11 verschillende Japan reizen een zeer divers assortiment. Wij vinden de “Verborgen Plekjes van Japan” reisplanning erg spectaculair en aantrekkelijk vooral omdat 333 Travel flink wat alternatieve locaties bezoekt. Hiermee krijg je het echte Japan te zien wat erg leuk is kunnen wij uit ervaring vertellen. De scherp geprijsde reizen zitten vol met avontuur en leuke plekken. Je kan bijvoorbeeld al een citytrip naar Tokyo boeken voor EUR 1311,- en dat is erg weinig!

Review itemCijfer
Prijs10
Diversiteit10
Uniekheid9
Gemiddeld cijfer9,7

#2 Best of Japan – Dé specialist in maatwerkreizen naar Japan

Best of Japan reizen logo

Wil je kennis maken met het échte Japan? Je onderdompelen in authentieke ervaringen en overnachten op bijzondere plekken die je niet in je reisgids vindt? Dan is de maatwerkspecialist Best of Japan de reisorganisatie voor jou! Je betaalt misschien meer dan wanneer je voor een pakketreis met een standaardroute kiest, maar krijgt daar een hoop voor terug: tips van specialisten die Japan ademen, authentieke ervaringen en een reisroute geheel op maat. En alles wordt tot in de puntjes verzorgd. Jij hoeft nergens aan te denken, alleen te genieten!

Review itemCijfer
Prijs8
Diversiteit10
Uniekheid10
Gemiddeld cijfer9,3

#3 Van Verre Japan – Van Verre brengt je verder

Bij Van Verre zijn de reizen naar Japan privé-avonturen; je verkent Japan exclusief met jouw eigen gezelschap. Dit geeft je alle vrijheid! Neem de tijd om te stoppen waar je maar wilt, rustig foto’s te nemen of te slenteren door een schilderachtig dorpje. Je stippelt de route van tevoren zelf uit, natuurlijk in samenspraak met één van onze Japan reisspecialisten. Dankzij onze diepgaande ervaring met reizen in Japan, kunnen we je van professioneel advies voorzien. Een vakantie in Japan met Van Verre opent je ogen voor nieuwe perspectieven op dit fascinerende land.

Review itemCijfer
Prijs9
Diversiteit9
Uniekheid10
Gemiddeld cijfer9,3

#4 Riksja Travel – Brengt je dichterbij

Riksja Travel reisorganisatie

Met de individuele reizen van Riksja Travel door Japan hebben ze alvast het voortouw genomen en de fijnste routes voor je in elkaar gezet. Je kan deze Japan rondreizen uiteraard verlengen om extra lang te genieten van het land. Liever zelf aan de slag? Dit is geen probleem. Kijk dan bij de Japan bouwstenen op Riksja Travel. Jij geeft je voorkeur aan en wij puzzelen de beste route door Japan voor je in elkaar. Heb je speciale wensen of wil je persoonlijk reisadvies? Riskja Travel helpt je graag met een reisvoorstel op maat. Perfecte reisorganisatie ook voor familie reizen want ze bieden unieke reizen met kinderen aan naar Japan.

Review itemCijfer
Prijs9
Diversiteit10
Uniekheid9
Gemiddeld cijfer9,3

#5 Shoestring Japan – Hoe vér kun je gaan?‎

Shoestring Japan reizen

Shoestring is een expert in verre reizen en kan budget en luxe reizigers een fantastisch avontuur door Japan aanbieden. Ze bieden meerdere groepsreizen, individuele en single reizen door Japan aan om zo elke reiziger zijn behoefte tegemoet te komen. Voor cultuur, natuur en een wat meer budget reis zit je bij Shoestring goed!

Review itemCijfer
Prijs9
Diversiteit9
Uniekheid10
Gemiddeld cijfer9,3

#6 Koning Aap Japan – écht op reis!

Koning Aap Japan reisorganisatie

Koning Aap is misschien wel één van de bekendste aanbieders op het gebied van verre reizen. Daarom zijn ze ook echt een specialist in Japan reizen en hebben verschillende leuke rondreizen aan te bieden. Wat wij vooral leuk vinden zijn de festivalreizen die ze aanbieden. Japan staat namelijk bekend om zijn vele festivals en om deze tijdens een reis mee te maken is natuurlijk fantastisch. Je staat met Koning Aap Japan dichtbij de cultuur van het land wat zorgt voor een zeer unieke ervaring.

Review itemCijfer
Prijs9
Diversiteit9
Uniekheid9
Gemiddeld cijfer9

#7 Djoser – Met oog voor de wereld

Logo Djoser

Djoser biedt al meer dan 35 jaar groepsreizen aan over de hele wereld. Japan is al jaren een specialiteit van het huis en er is dan ook te kiezen uit meerdere prachtige reizen. Bijvoorbeeld een korte stedentrip, een drieweekse reis langs de hoogtepunten, een reis naar Hokkaido en reizen speciaal voor gezinnen. Belangrijk tijdens de reizen is ‘vrijheid blijheid‘, je kiest bij Djoser dan ook voor het gemak van een groepsreis met veel individuele vrijheid!

Review itemCijfer
Prijs8
Diversiteit9
Uniekheid8
Gemiddeld cijfer8,3

#8 ANWB verre reizen (Voorheen FOX reizen)

Fox Japan Reizen

ANWB is misschien wel de grootste aanbieder in ons rijtje reisorganisaties. Deze oude en vertrouwde reisspecialist gaat al jaren mee en heeft veel ervaring met het reizen naar Japan. Helaas bieden ze op dit moment maar weinig verschillende reizen aan naar het Aziatische land. Zo kan je alleen een enkele groepsrondreis boeken of privé rondreizen.

Review itemCijfer
Prijs7
Diversiteit7
Uniekheid8
Gemiddeld cijfer7,3

Mocht je op zoek zijn naar de goedkoopste vliegtickets Japan dan kunnen wij je daar ook mee helpen. We hebben ook nog wel wat handige skyscanner boekingstips voor je.

💯 Waarop beoordelen jullie de reisorganisaties?

We beoordelen alle reisorganisaties met Japan reizen in onze top aan de hand van een prijsvergelijking, diversiteit in het aantal reizen en de uniekheid van de reizen. Veel reisorganisaties volgens graag de begaande paden maar dat is niet altijd het leukste wat Japan te bieden heeft.

🇯🇵 Waarom is er een top reisorganisaties voor Japan?

Er zijn in Nederland ongeveer 30 reisbureau’s die Japan reizen aanbieden. Onze toppers is gebaseerd op de reisorganisaties die de meeste reizigers naar het land op vakantie sturen.

✅ Is reizen naar Japan zonder georganiseerde reis lastig?

Japan is een ontwikkelt land en afgezien van de Japanse cultuur zal je niet veel verschil in luxe zien met bijvoorbeeld België of Nederland. Hierdoor is het ook super makkelijk en veilig om zelf een rondreis door Japan te organiseren.

Tokyo.nl logo

Hulp nodig met je reis?

Beroemde highlights van Japan tekening