Tokyo.nl » Japan (日本) » Reisorganisaties Japan

Reisorganisaties Japan

Reizen naar Japan
Reizen naar Japan

Door de populariteit van Japan bieden steeds meer reisorganisaties reizen aan naar het land van de rijzende zon. Natuurlijk bieden al deze reisorganisaties volgens hun marketing de beste reizen naar het land aan. Maar welke aanbieders zijn er nu echt gespecialiseerd in reizen naar Japan? Wij hebben een top 5 gemaakt van de in onze ogen erkende reisorganisaties voor verre reizen naar Japan op basis van verschillende review punten.

Top 5 Japan reizen specialisten

We vergelijken de reisorganisaties op een aantal punten zoals prijs, aantal reizen en unieke reizen en geven ze een cijfer van 1-10.

#1 Shoestring Japan – Hoe vér kun je gaan?‎

Shoestring Japan reizen

Shoestring is een expert in verre reizen en kan budget en luxe reizigers een fantastisch avontuur door Japan aanbieden. Ze bieden meerdere groepsreizen, individuele en single reizen door Japan aan om zo elke reiziger zijn behoefte tegemoet te komen. Voor cultuur, natuur en een wat meer budget reis zit je bij Shoestring goed!

Review itemCijfer
Prijs9
Diversiteit10
Uniekheid10
Gemiddeld cijfer9,7
> Bekijk de Shoestring reizen

#2 Koning Aap Japan – écht op reis!

Koning Aap Japan reisorganisatie

Koning Aap is misschien wel één van de bekendste aanbieders op het gebied van verre reizen. Daarom zijn ze ook echt een specialist in Japan reizen en hebben verschillende leuke rondreizen aan te bieden. Wat wij vooral leuk vinden zijn de festivalreizen die ze aanbieden. Japan staat namelijk bekend om zijn vele festivals en om deze tijdens een reis mee te maken is natuurlijk fantastisch. Je staat met Koning Aap Japan dichtbij de cultuur van het land wat zorgt voor een zeer unieke ervaring.

Review itemCijfer
Prijs9
Diversiteit9
Uniekheid9
Gemiddeld cijfer9
> Bekijk de Koning Aap reizen


#3 Tenzing Travel – Specialisten in verre reizen (voorheen Kuoni)

Tenzing Travel Japan reisorganisatie

Tenzing Travel heeft de meeste Japan reizen in de aanbieding. Op dit moment bieden ze 13 verschillende reizen aan waarmee je echt heel Japan kunt ontdekken. Je kunt het land al ontdekken vanaf 9 dagen maar ook bijvoorbeeld 21 dagen. Elke reis heeft unieke facetten waardoor Tenzing Travel misschien wel het meest uitgebreide assortiment aan reizen heeft onder de reisorganisaties.

Review itemCijfer
Prijs6
Diversiteit10
Uniekheid10
Gemiddeld cijfer8,7
> Bekijk de Tenzing Travel reizen

#4 Fox reizen Japan – Verre reizen van ANWB

Fox Japan Reizen

Fox is misschien wel de grootste aanbieder in ons rijtje reisorganisaties. Deze oude en vertrouwde reisspecialist gaat al jaren mee en heeft veel ervaring met het reizen naar Japan. Helaas bieden ze maar weinig verschillende reizen aan naar het Aziatische land. Zo kan je alleen een enkele groepsrondreis boeken of privé rondreizen.

Review itemCijfer
Prijs7
Diversiteit7
Uniekheid8
Gemiddeld cijfer7,3
> Bekijk de Fox reizen

#5 Kras vakanties Japan – De wereld is Kras

Kras reizen Japan

Net als Fox reizen heeft Kras vakanties niet heel veel reizen naar het land te bieden. Maar wel enkele hele leuke die uniek zijn tussen alle andere reisaanbieders. Zo kun je een rondreis van 19 dagen maken die Geisha’s en Rijzende Zon het en de focus heeft op natuur en cultuur.

Review itemCijfer
Prijs8
Diversiteit5
Uniekheid8
Gemiddeld cijfer7
> Bekijk de Kras vakanties

Mocht je op zoek zijn naar de goedkoopste vliegtickets Japan dan kunnen wij je daar ook mee helpen. We hebben ook nog wel wat handige skyscanner boekingstips voor je.

💯 Waarop beoordelen jullie de reisorganisaties?

We beoordelen alle reisorganisaties met Japan reizen in onze top aan de hand van een prijsvergelijking, diversiteit in het aantal reizen en de uniekheid van de reizen. Veel reisorganisaties volgens graag de begaande paden maar dat is niet altijd het leukste wat Japan te bieden heeft.

🇯🇵 Waarom een top 5 reisorganisaties voor Japan?

Er zijn in Nederland ongeveer 30 reisbureau’s die Japan reizen aanbieden. Onze top 5 is gebaseerd op de reisorganisaties die de meeste reizigers naar het land op vakantie sturen.

✅ Is reizen naar Japan zonder georganiseerde reis lastig?

Japan is een ontwikkelt land en afgezien van de Japanse cultuur zal je niet veel verschil in luxe zien met bijvoorbeeld België of Nederland. Hierdoor is het ook super makkelijk en veilig om zelf een rondreis door Japan te organiseren.

Tokyo.nl logo

Hulp nodig met je reis?

Beroemde highlights van Japan tekenening