Reisorganisaties Japan

Door de populariteit van Japan bieden steeds meer reisorganisaties reizen aan naar het land van de rijzende zon. Iedere reisorganisatie maakt een hoop reclame en schreeuwt dat ze de beste trips hebben. Maar welke aanbieders zijn er nu echt gespecialiseerd in reizen naar Japan? Wij hebben een top 5 gemaakt van de in onze ogen erkende reisorganisaties voor verre reizen naar Japan.

Top 5 Japan reizen specialisten

We vergelijken de reisorganisaties op een aantal punten zoals prijs, kwaliteit, aantal reizen en unieke reizen.

#1 Koning Aap Japan – écht op reis!

Koning Aap Japan reisorganisatie

Koning Aap is misschien wel één van de bekendste aanbieders op het gebied van verre reizen. Daarom zijn ze ook echt een specialist in Japan reizen en hebben verschillende leuke rondreizen aan te bieden. Wat wij vooral leuk vinden zijn de festivalreizen die ze aanbieden. Japan staat namelijk bekend om zijn vele festivals en om deze tijdens een reis mee te maken is natuurlijk fantastisch. Je staat met Koning Aap Japan dichtbij de cultuur van het land wat zorgt voor een zeer unieke ervaring.

> Bekijk de Koning Aap reizen

#2 Shoestring Japan – Hoe vér kun je gaan?‎

Shoestring Japan reizen

Shoestring is een expert in verre reizen en kan budget en luxe reizigers een fantastisch avontuur door Japan aanbieden. Ze bieden meerdere groepsreizen, individuele en single reizen door Japan aan om zo elke reiziger zijn behoefte tegemoet te komen. Voor cultuur, natuur en een wat meer budget reis zit je bij Shoestring goed!

> Bekijk de Shoestring reizen

#3 Tenzing Travel – Specialisten in verre reizen (voorheen Kuoni)

Tenzing Travel Japan reisorganisatie

Tenzing Travel heeft veruit de meeste Japan reizen in de aanbieding. Op dit moment bieden ze 13 verschillende reizen aan waarmee je echt heel Japan kunt ontdekken. Je kunt het land al ontdekken vanaf 9 dagen maar ook bijvoorbeeld 21 dagen. Elke reis heeft unieke facetten waardoor Tenzing Travel misschien wel het meest uitgebreide assortiment aan reizen heeft onder de reisorganisaties.

> Bekijk de Tenzing Travel reizen

#4 Fox reizen Japan – Verre reizen van ANWB

Fox Japan Reizen

Fox is misschien wel de grootste aanbieder in ons rijtje reisorganisaties. Deze oude en vertrouwde reisspecialist gaat al jaren mee en heeft veel ervaring met het reizen naar Japan. Helaas bieden ze maar weinig verschillende reizen aan naar het Aziatische land. Zo kan je alleen een enkele groepsrondreis boeken of privé rondreizen.

> Bekijk de Fox reizen

#5 Kras vakanties Japan – De wereld is Kras

Kras reizen Japan

Net als Fox reizen heeft Kras vakanties niet heel veel reizen naar het land te bieden. Maar wel enkele hele leuke die uniek zijn tussen alle andere reisaanbieders. Zo kun je een rondreis van 19 dagen maken die Geisha’s en Rijzende Zon het en de focus heeft op natuur en cultuur.

> Bekijk de Kras vakanties

Mocht je op zoek zijn naar de goedkoopste vliegtickets Japan dan kunnen wij je daar ook mee helpen. We hebben nog wel wat handige boekingstips voor je namelijk.

restaurants logo

Hulp nodig met je reis?