Herfstvakantie in Japan

Op vakantie naar Japan?

Een vakantie naar Japan gaat geen gewone vakantie worden, want je reist af naar een uniek land ver weg van Nederland dat een prachtige cultuur, natuur en lange historie heeft. Japan is geliefd onder veel reizigers als vakantieland dankzij de diversiteit aan bezienswaardigheden en activiteiten.

Zo kan je er op skivakantie maar ook op surfvakantie naartoe gaan. Daarnaast is het ook prima vertoeven aan de prachtige tropische stranden van Okinawa of wat dacht je van actieve trektochten door de eeuwenoude natuurgebieden op Hokkaido (Noordelijke eiland). Het land is zo divers dat elke vakantieganger zijn hart er kan ophalen. Vergeet daarnaast de uiterst vriendelijke en respectvolle Japanners ook niet, want deze maken je vakantie naar Japan helemaal compleet. Japan is een land van unieke kansen en prachtige ontdekkingen in de natuur en cultuur, perfect voor een avontuurlijke vakantie!

Welke vakantie Japan past bij jou?

De leukste vakantie Japan boeken?

Vakanties naar Japan worden het gehele jaar door geboekt. Dit komt omdat elk jaargetij wel een unieke dimensie geeft aan de reis. Zo tekent de kersen bloesems de lente, de zonnige en warme dagen de zomer, kleurendekens in de bossen de herfst en de perfect witte skipistes de winter. Hoe je de perfecte vakantie maakt ligt natuurlijk helemaal aan jezelf, toch kunnen wij je zeker een paar vakantietips meegeven.

Wat kan je verwachten van een Japanse vakantie? Reis je voor de eerste keer af naar Japan dan krijg je te maken met een flinke cultuurshock. Het oosterse Aziatische land is divers, modern, extravagant, uniek en zeer gedisciplineerd. Dit zie je terug in het dagelijkse straatbeeld maar ook in de infrastructuur en architectuur.

Maar naar wat voor een vakantie in Japan ben jij eigenlijk op zoek? Wij kunnen je hiermee vast wel helpen. We hebben namelijk per jaargetij aangeven wat de leukste activiteiten zijn en daarbij enkele vakanties van de grote reisorganisaties die wij kunnen aanbevelen. Deze kunnen ook direct geboekt worden via ons. Wat ook handig is voor het plannen van de vakantie zijn de informatie pagina’s over een stedentrip, een rondreis en hoe je aan goedkope vliegtickets naar Tokyo kan komen. Ga je backpacken door Japan? Neem dan een kijkje op onze backpackers pagina.

Op vakantie naar Japan?
4.8 (95.79%) 38 vote[s]

Hulp nodig met je reis?