Ga naar de inhoud
Tokyo.nl » Japan (日本) » Voorjaarsvakantie Japan boeken?

Voorjaarsvakantie Japan boeken?

Himeji kasteel tijdens de sakura (lente)

De lente in Japan is wereldberoemd geworden dankzij de jaarlijks opbloeiende kersenbloesems. Dit gebeurd bijna overal in Japan op z’n gigantische schaal dat het soms zo ver als de horizon reikt gekleurd is met frisse bloesem-kleuren. De prachtige Japanse tuinen staan volop in bloei en samen met de oude Samoerai sferen en Shogun kastelen schept dit een bijna magische vakantiesfeer. Perfect voor natuurfotografie en om zen te worden onder de kersenbloesem.

Een vakantie naar Japan in de lente is perfect voor stedenreizen en het ontdekken van de natuur. Het klimaat is mild met enkele warme dagen van boven de 25 graden. Je hebt vooral zonnig en droog weer met een gemiddelde temperatuur van 20 graden. Dit zijn de beste lentevakanties die wij kunnen aanraden;

22 dagen op rondreis door Japan

Vanaf Fukuoka reizen we naar Nagasaki waar we het Nederlandse museum Huis ten Bosch bezoeken. Op dag 7 vertrekken we naar Kumamoto en zullen we doorreizen naar Beppu. De fantastische buitenkrater van werkende vulkaan Aso geeft een spectaculair uitzicht. Vervolgens reizen we naar Matsuyama, deze oude stad staat vol met bezienswaardigheden en is perfect om de Japanse cultuur te ontdekken. Met de bus reizen we door langs het platte land en ontdekken we de omgeving rond Kurashiki om vervolgens naar de culturele hoofdstad Kyoto te trekken. Hier bezoek je de highlights zoals de het Geisha district de wijk Gion. De reis eindigt in Tokyo waar drie dagen sightseeing op de planning staat. Een zeer complete reis die je meeneemt naar het oude, moderne en platteland van Japan. De reis is te boeken via KoningAap reizen.

✅ Internationale vluchten Amsterdam – Tokyo en terug
✅ Al het vervoer met eigen airconditioned (mini)bus
✅ Luchthaven-vervoer per metro (Fukuoka) en trein (Tokyo)
✅ Openbare highway-bus van Kyoto naar Tokyo
✅ Ferry Kuchinotsu-Amakusa
✅ Ferry naar Shikoku
✅ Overnachtingen in hotels of ryokans
✅ Nederlandstalige reisbegeleiding
✅ Aso-vulkaan / Kurokawa / Onomichi / Tomo-no-Ura / Himeji
✅ Luchthavenbelastingen
✅ Brandstofheffing

Terug naar alle Japan vakanties.

Tokyo.nl logo

Hulp nodig met je reis?

Beroemde highlights van Japan tekening