Meteen naar de inhoud

Wintersport Japan boeken?

Andere skigebieden in Japan
Skigebieden in Japan

De winter in Japan kan zeer streng zijn, vooral op het eiland Hokkaido. Dit noordelijke eiland heeft eigenlijk standaard elke jaar een pak sneeuw en koude winters, het staat daarom ook in de boeken als skiparadijs bij de Japanners. Het winterfestival van Sapporo is zeker één van de hoogtepunten. Houd je van skiën dan is een skivakantie in Japan helemaal nog niet zo gek. Zo kan je terecht op de skipistes van Nagano of in de rest van de Japanse Alpen op het eiland Honshu. Maar wil je serieus wintersporten ga dan op vakantie naar Hokkaido. Hier werden in 1972 de Olympische Winterspelen gehouden en zijn de bekende skiplaatsen zoals Niseko, Furano en Rusustu te vinden. Wij kunnen je de volgende wintersportvakanties aanraden in Japan;

15 dagen cultuur en wintersporten in Japan

Op Wintersport in Japan
Japan tijdens de winter

In 15 dagen het winterwonderland van Japan ontdekken. We beginnen in de 2e stad van Japan namelijk Osaka en reizen daarna af naar Kyoto om vervolgens de prachtige bezienswaardigheden van deze stad te ontdekken. De ondergesneeuwde tempels staan bij elke binnenlandse en buitenlandse toerist hoog op het lijstje.

Vanaf Kyoto gaat de echte wintervakantie pas beginnen want we trekken de Japanse Alpen in en zullen onderweg nog even stoppen bij het prachtige kasteel van Matsumoto. Waarna we onze weg vervolgen naar Hakuba om te genieten van één van de grootste skigebieden in Japan.

Na de sneeuwpret trekken we door naar Nagano om te overnachten in een prachtige Zenko-ji tempel. Daarna zullen we langs een aantal kleine dorpjes trekken Obuse, Yudanaka en vervolgens belanden in Nozawa Onsen een ander beroemd ski-resort in Japan. Vanuit hier trekken we door naar Tokyo om de vakantie af te sluiten met een ontdekking van de gigantische metropool zowel op cultureel als historisch oogpunt.

✅ Internationale vluchten NL – JP
✅ Alle transport per openbaar vervoer (voornamelijk treinen)
✅ Overnachtingen in hotels in Kyoto, Hakuba en Tokyo
✅ Overnachtingen in minshuku in Matsumoto en Nozawa Onsen
✅ Overnachting in Zenko-ji tempel in Nagano
✅ Engelstalige reisbegeleiding
✅ Luchthavenbelastingen
✅ Brandstofheffing

Terug naar alle Japan vakanties.

Tokyo.nl logo

Hulp nodig met je reis?

Beroemde highlights van Japan tekening