Ga naar de inhoud
Tokyo.nl » Japan (日本) » Zomervakantie Japan boeken?

Zomervakantie Japan boeken?

Kenroku-en en Kanazawa kasteel
Kenroku-en en het Kanazawa kasteel

Op zomervakantie naar Japan is zeker geen gek idee. Het land kent een geweldig klimaat waardoor de temperaturen in de zomer niet vaak onder de 25 graden zal duiken. Dit is de perfect periode om de natuur van het wat koelere Hokkaido te ontdekken of te gaan surfen langs de zuidkust van Japan. Daarnaast bieden de eilanden van Okinawa tropische stranden en kan je hier op duikavontuur in het glasheldere water. Het eiland Honshu glanst in de zomerzon maar kan soms erg warm zijn, vooral in de grote steden. Dit is wel het perfecte jaargetij om Mount Fuji nabij Tokyo te beklimmen. Wij kunnen je deze zomervakantie aanraden in Japan;

Zomervakantie van 22 dagen door Japan

Vanuit Tokyo gaan we eerste de mooiste plekjes om de stad heen ontdekken om vervolgens door te trekken naar het warme zuiden met onze eerste stop in Hakone (Fuji vulkaan). Vanuit hier vertrekken we naar Takyama (Klein Kyoto) om vervolgens langzaam over het platte land door te reizen richting Shirakawago, Kanazawa, Kumamoto, Hiroshima, Nagasaki en Fukuoka als eindpunt. Hier bezoeken we uiteraard het UNESCO Werelderfgoed de Atomic Dome en zullen uiteindelijk vertrekken naar Kyoto om nog veel meer oude tempels en cultuur te beleven.

Tijdens deze vakantie wordt er veel gewandeld en genoten van de natuur wat met het mooie zomerweer de vakantie perfect maakt.

✅ Vliegreis Amsterdam-Tokyo en Osaka-Amsterdam met KLM
✅ Luchthavenbelastingen en brandstoftoeslag
✅ Rondreis met comfortabele touringcar
✅ Nederlandssprekende reisleiding
✅ Lokale Japanse, Engelssprekende gidsen
✅ Verblijf in toeristenklasse hotels
✅ 13 x ontbijt
✅ Stadsbezoek Tokyo
✅ Dagexcursie Kamakura
✅ Bezoek aan Mount Fuji met boottocht Ashi meer
✅ Bezoek Owakudani vallei
✅ Stadswandeling Takayama
✅ Bezoek aan Shirakawago
✅ Stadsbezoek Hiroshima
✅ Bezoek aan Miyajima
✅ Stadsbezoek Kyoto
✅ Dagexcursie Nara

Terug naar alle Japan vakanties.

Tokyo.nl logo

Hulp nodig met je reis?

Beroemde highlights van Japan tekening