Clubs & uitgaan in Tokyo

Nachtclubs en discotheken in Tokyo
In een stad als Tokyo die 24/7 leeft en licht geeft kan je natuurlijk ook uitgaan als een echte nachtbraker. De stad heeft zoveel clubs, bars en discotheken dat je bijna elke dag van het jaar een andere kan bezoeken om je danskunsten te laten zien. De Japanners zelf houden vooral van techno feestjes, hippe strakke clubs maar ook van livemuziek en rock & roll. Voor elke muziekwens is er wel een club te vinden in Tokyo. Wij hebben een aantal clubs bezocht en hebben de beste hieronder beschreven.

Nightclubs in Tokyo

De clubs zijn modern en hebben state of the art muziek installaties waardoor de Japanners wel een feestje weten te maken. De meeste clubs sluiten rond 04:00 maar net als in elk land zijn er ook in Japan nog genoeg afterparty’s te vinden.

Club ageHa

De grootste club in Tokyo heet ageHa en kan ongeveer 5.000 feestende mensen kwijt. De club heeft drie dansvloeren waar verschillende muziekstijlen worden gedraaid. Daarnaast kan je chillen in de verschillende lounges en bars maar ook in het buitenzwembad dat vooral in de zomer voor een prima verkoeling kan zorgen. De club ligt een klein beetje uit het centrum in de wijk Shin-kiba maar is gemakkelijk te bereiken met de JR lijn, Tokyo Metro of Rinkai lijn als je uitstapt bij Shinkiba station.

Discotheek Womb

Womb discotheek in TokyoMidden in het fashion centrum van de wereld de wijk Shibuya ligt de discotheek Womb. Deze club staat dagelijks vol met hippe mensen die van een flink feestje houden. De lichteffecten schijnen één van de beste in Tokyo te zijn en samen met goede lokale of internationale DJ is het een club die wereldbekend is. Draait er een bekende DJ dan is het verstandig om een kaartje vooraf te kopen. In de club vind je vooral hippe mensen die veel om hun kledingstijl geven, kom dus met je beste outfit naar deze club! De club ligt in de straat Maruyamatyo in de wijk Shibuya-ku. Makkelijk te bereiken met de JR lijn of Tokyo Metro.

Gentlemen’s club Genius

De club Genius staat voor kwaliteit en ze verwachten dat de bezoekers dat ook uitstralen. Je komt hier alleen binnen als je netjes gekleed bent of veel geld hebt. Genius ligt midden in het centrum van Ginza wat al aangeeft dat het een dure club is maar waar je zeker de nacht goed kan doorbrengen. Luxe cocktails en dure flessen drank zijn de normaalste zaak in deze club. De discotheek is makkelijk te bereiken via het Yurakutyo station met de JR lijn of Tokyo Metro.

Club VISION

Vision is een gigantische club in de wijk Shibuya waar je terecht kan voor meerdere muziekstijlen waar de ruimtes ook naar zijn aangepast. Van gigantische geluidinstallaties en lichtshows tot rustige loungemuziek in de WHITE room tot de meest absurde geluidsinstallatie in de GAIA room wat tevens de hoofdzaal is. De club is te bereiken via het JR Shibuya Station in de straat Dogenzaka.

Feria

De club/bar Feria staat bekend om het internationale karakter en de Japanners die op zoek zijn naar internationale contacten. De club is zeer populair onder expats en schikt zich ook uitermate goed voor een dansje en een rustig drankje. Ondanks dat blijft het een gigantische club van vier verdiepingen met een mooi uitzicht over Tokyo. Wees wel voorbereid om een hoop geld uit te geven want de standaard ligt hoog in club Feria. De discotheek is te bereiken via het Roppongi station met de JR lijn. Hieronder is een promofilmpje te zien van de club.

Clubs & uitgaan in Tokyo
4.6 (92%) 5 votes