Meteen naar de inhoud

Overnachten in een Godzilla hotel

Overnachten in een godzilla hotel
Overnachten in een godzilla hotel

Naast het openen van verschillende dieren cafés in Tokyo zoals het katten of uilen café komt er nu ook een Godzilla hotel in Japan. Dit betekend dat je partner niet meer het enige monster is waarmee je naar bed gaat (grapje)! Het Godzilla hotel is volledig gewijd aan de wereldbekende Japanse Kaiju en zal zijn deuren openen op 24 april in de bekende wijk Shinjuku van Tokyo.

Het hotel is dertig verdiepingen hoog en onderdeel van het Hotel Gracer. Het bevat verschillende originele ornamenten uit meerdere Godzilla films. Daarnaast is het volledig monsterlijk ingericht. Een nachtje in het hotel is niet goedkoop en kost ongeveer €300 op werkdagen en €380 in het weekend. Dan heb je wel een hotelkamer op een prime locatie en het luxe van een viersterren hotel. Wil je minder betalen maar toch een nacht met Godzilla meemaken dan kan je een hotelkamer tegenover de Toho bioscoop afhuren. Op deze bioscoop staat namelijk een gigantisch beeld van de Godzilla omdat Toho het bedrijf achter verschillende Kaiju films is. Een kamer in dit hotel kost ongeveer €100 maar dan heb je wel een prachtig uitzicht op een gigantische Godzilla.

Nog meer vreemde slaapplekken in Japan ontdekken? Probeer dan ook eens een capsule hotel. Dichterbij een ruimtereis dan dit kom je waarschijnlijk nooit meer in je leven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tokyo.nl logo

Hulp nodig met je reis?

Beroemde highlights van Japan tekening