Ga naar de inhoud
Tokyo.nl » Heroes Made in Asia event 2023

Heroes Made in Asia event 2023

Heroes Made in Asia event

Fans van Aziatische popcultuur kunnen in het eerste weekend van mei hun hart weer ophalen tijdens het gezellige Heroes Made in Asia! In het weekend van 6 en 7 mei 2023 verandert de Evenementenhal Gorinchem weer in een walhalla van all things Asia. Of je nu gek bent op anime, cosplay, maid cafés of typische Aziatische streetfood, er is voor iedereen wat te doen! Vandaag start om 12:00 uur de early bird kaartverkoop voor de derde editie van het evenement.

Duik in de wondere wereld van anime, manga en cosplay

Cosplay tijdens Heroes made in Asia
Cosplay tijdens Heroes made in Asia

Anime en manga liefhebbers kunnen ook deze editie hun ogen weer uitkijken! Ontmoet je favoriete manga artiesten, anime-stemacteurs en influencers. Struin langs de leukste merchandise kraampjes op de Asian Market, koop uniek art work in de Artist Alley en laat je inspireren door de mooie cosplays tijdens op het hoofdpodium.

Nóg meer heerlijke Aziatische gerechten en snacks

Foodies kunnen hun buik vol eten bij de Food Market! Er zijn vele diverse kraampjes met authentiek eten uit alle hoeken van Azië. Proef de lekkerste taiyaki (gevulde pannenkoekjes in de vorm van een vis), takoyaki (hartige Japanse poffertjes met een vulling van octopus) of andere authentieke Aziatische gerechten. Ook zijn er kraampjes met klassiekers als sushi en kimchi. Voor iedereen die graag zelf de handen uit de mouwen steekt, zijn er ook leuke workshops in het Food Theater.

Een bomvol programma

Activiteiten tijdens Heroes made in Asia
Activiteiten tijdens Heroes made in Asia

In aanloop naar het evenement toe wordt er meer over het bomvolle programma en haar special guests bekend gemaakt. Voor liefhebbers van het evenement zijn er vanaf vandaag tickets beschikbaar in de webshop van Heroes Made in Asia: made-in-asia.nl.

Fan van popcultuur events? We hebben een overzicht gemaakt van alle cosplay conferenties.

2 reacties op “Heroes Made in Asia event 2023”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tokyo.nl logo

Hulp nodig met je reis?

Beroemde highlights van Japan tekening