Meteen naar de inhoud

Heroes made in Asia 16-17 oktober

Heroes made in Asia

Ben jij een echte otaku en fan van Manga, Anime, Cosplay of andere coole popculturen dan is Heroes Made in Asia een onmisbaar evenement. Het is dé ontmoetingsplaats waar popcultuur fans hun passie met elkaar kunnen delen over onderwerpen zoals Manga & Anime, Aziatische keuken, Martial Arts, Cosplay en gaming. Bezoek de andere kant van de wereld voor het weekend en waan je in een unieke kleurrijke wereld.

De activiteiten op Heroes made in Asia

Behoren My Hero Academia, One Punch Man, Bleach of Sword Art Online tot één van jouw favoriete series of speel jij niets liever dan games als Final Fantasy, Street Fighter of Pokémon? Teken je zelf graag manga of werkt je graag aan jouw cosplay outfits? Wat jouw link met Aziatische popcultuur ook is, op Heroes Made in Asia voel jij je thuis. Ontmoet nieuwe vrienden met een otaku mindset, laat je inspireren en maak je klaar voor een weekend vol fun en entertainment!

Tijdens Heroes Made in Asia is er genoeg te doen! Wat denk je van Clubbing in Japanese style via Deshima Sounds? Deshima Sounds gaat een Para Para workshop verzorgen, waar jij de beste Para Para moves kunt leren.

Er is een grote Aziatische foodcourt waar je kunt genieten van allerlei verschillende soorten Aziatische keukens waaronder heerlijk Japans eten. Dit is dé plek als je van eten houdt! Maar, er is nog veel meer: zo zijn er workshops Iaido en Kendo waarbij jij in aanraking kan komen met de Aziatische vechtsport, kan je meedoen aan de Kpop danscompetitie, je beste liedjes performen tijdens karaoke en een workshop Gunpla constructies volgen vanuit Side7. 

Er wordt een speciale game ruimte gecreëerd waarin je één van de retrogames kan spelen of waar je jouw vrienden kan uitdagen voor een esports toernooi om uiteindelijk de prijzenpot in de wacht te slepen.

Verder kan je in het weekend de tofste merchandise scoren, cosplay uitoefenen of zelfs meedoen aan de cosplay competitie. Maar, dat is nog lang niet alles, er zullen verschillende special guests zijn, verrassingselementen en nog veel meer!

Waar is het evenement?

Ben jij ook zo benieuwd naar Heroes Made in Asia? Het evenement vindt plaats op 16 en 17 oktober in de Evenementenhal in Gorinchem! Je kunt jouw tickets bemachtigen via https://www.made-in-asia.nl/nl/info/tickets-nl/. Otaku out!

5 reacties op “Heroes made in Asia 16-17 oktober”

    1. Hai Caroline,

      Mocht je het overwegen, het is echt een hele dag uit. Er zijn zoveel activiteiten dat je van s’morgens tot einde van de dag in onze Evenementenhal verblijft.
      Houd onze website in de gaten voor de programmering die de komende tijd wordt aangekondigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tokyo.nl logo

Hulp nodig met je reis?

Beroemde highlights van Japan tekening