Ga naar de inhoud
Tokyo.nl » Top 10 Japanse gadgets

Top 10 Japanse gadgets

Ninja tuinkabouter

We hebben een top 10 van gave Japanse gadgets en spulletjes samengesteld. Deze zijn allemaal gemakkelijk te verkrijgen in Nederland (we hebben er een link bijgezet). De gadgets & spulletjes bestaan uit praktische dingen zoals een gave Samurai paraplu of bijvoorbeeld een leuke Japanse prent. Ow deze verwarmde WC bril haalde onze top 10 niet.

#1 Samurai paraplu

Samurai paraplu
Een paraplu dragen als een echte samoerai? Dat kan nu met deze epische samuarai umbrella die te koop is bij Bol.com voor €19,99.

#2 Star Wars eetstokjes

Star Wars Eetstokjes
Op zoek naar originele eetstokjes en een echte Star Wars fan? Dan kun je met deze te gek gave Star Wars Chopsticks elke die hard fan zijn hart verwarmen. Te koop bij Bol.com voor €12,99. Trouwens kan jij al met stokjes eten?

#3 Origami nachtlampje

Origami nachtlampje
Altijd al je kids een leuke nachtlamp willen geven? Overweeg dan deze Origami bootnachtlampje. Dit schattige lampje is niet alleen in verschillende kleuren verkrijgbaar maar geeft ook nog eens zeer sfeervol licht. Te koop bij Origami nachtlamp Bol.com. Je eigen origami maken? Dat kan met onze origami guide!

#4 Haiku magnetische poëzie

Haiku magnetische poezie
Nooit gedacht dat je kon dichten? Met dit leuke magnetische Haiku setje kan je jouw innerlijke dichter ontdekken.

#5 Prachtige portemonnee met Japanse Noh Masks

Noh Masker portemonnee
Deze gave portemonnee heeft zit vol met afbeeldingen van Japanse Noh maskers. Schrik vriend en vijand af en zorg dat je geld altijd veilig opgeborgen zit. Te koop bij Noh Mask Wallet. Bekijk ook eens de Tapestry wallet met een prachtig landschap erop.

#6 Design Japanse theepot

Japanse design theepot
Op zoek naar een prachtige Japanse theepot voor een echte theeceremonie? Dan kan je met deze Japanse design theepot zeker voor de dag komen. Te koop bij Bol.com theepot.

#7 Geen saaie tuinkabouter meer maar een Ninja Gnome

Ninja tuinkabouter
Z’n saaie tuinkabouter met zijn rooie muts, die is alleen voor mensen zonder smaak! Deze enige echte Ninja Gnome tuinkabouter beschermt niet alleen je tuin maar is ook nog eens ontzettend cool!

#8 Kersenbloesem drinkmok

Kersenbloesem drinkmok
Nog nooit heb je de Japanse kersenbloesem zo snel zien groeien. Drink je warm of koud dan zal deze mok de prachtige bloesemboom vol in bloei zetten. De Kersenbloesem drinkmok met theezeef is te koop bij Bol.com.

#9 Gekleurde noodle cups

Noodle to go bekers
Nog nooit was noedels eten zo hip. Met deze trendy gekleurde noodle cups heb je overal toegang tot deze Aziatische lekkernij. In alle kleuren van de regenboog verkrijgbaar bij Bol.com Noodle cups.

#10 Vierkante sushi maken?

Vierkante sushi vormen
Altijd al vierkante sushis willen maken? Nu kan het eindelijk met deze rice cube sushi maker! Leuk design en een leuk kleurtje maken het pletten van sushi leuker dan normaal. Veras je gasten met vierkante sushi blokjes. Te koop bij Bol.com sushi cubes.

Weet jij nog leuke gadgets?

Zijn we een aantal leuke Japanse hebbedingetjes vergeten? Laat het ons dan weten via de comments zodat we ze kunnen toevoegen aan onze gadget lijstjes. Wij vinden het zelf ook leuk om leuke gadget koopjes te kopen! Dus wees niet bang. Trouwens de wijk Akihabara staat bekend om zijn gadgets mocht je in Tokyo zijn binnenkort.

1 reactie op “Top 10 Japanse gadgets”

  1. Ik heb zelf de samoerai paraplu en starwars chopsticks! Erg leuke prularia hehe wil de Ninja gnome ook wel hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tokyo.nl logo

Hulp nodig met je reis?

Beroemde highlights van Japan tekening