Ga naar de inhoud
Tokyo.nl » Wat kost het levensonderhoud in Tokyo?

Wat kost het levensonderhoud in Tokyo?

Levensonderhoud in Tokyo

Met behulp van de onderstaande infographic krijg je een indicatie van wat het levensonderhoud in Tokyo gemiddeld moet kosten. We hebben een vergelijking gemaakt tussen Tokyo en Amsterdam, maaltijden en dranken in restaurants, transport en vervoer, kleding en schoenen en daarnaast een gemiddelde huur/koop prijs van appartementen in de hoofdstad. De data is gebaseerd op 3210 ingevoerde gegevens van 433 mensen en up-to-date tot november 2020. Wij hopen dat je er wat aan hebt!

Klik op het plaatje om de grote versie te zien mocht het niet helemaal duidelijk zijn. Delen op je eigen website? Dit mag & is gratis! Scroll naar beneden voor de code.

Infographic levensonderhoud Tokyo

Kosten levensonderhoud Tokyo

Deze infographic delen op je eigen website?

Mocht je mijn infographic willen gebruiken op je eigen website dan is dat geen probleem! Je kunt de onderstaande code gebruiken voor het plaatsen van de infographic.

3 reacties op “Wat kost het levensonderhoud in Tokyo?”

    1. Autorijden werkt daar gewoon anders. Particulieren doen het weinig in het dagelijks leven. In de stad wandel je of neem je het openbaar vervoer. Ook zijn japanse auto’s klein, licht en met efficientere motoren. Ook belastingen werken daar anders. Een ‘kwartje van Kok’ is daar nooit uitgevonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tokyo.nl logo

Hulp nodig met je reis?

Beroemde highlights van Japan tekening