Ga naar de inhoud
Tokyo.nl » Olympische Spelen beginnen vandaag om 13:00

Olympische Spelen beginnen vandaag om 13:00

Olympische Spelen 1964 Tokyo

De uitgestelde Olympische Spelen van 2020 gaan vandaag officieel beginnen met de openingsceremonie in Tokyo. De Spelen starten om 13:00 Nederlandse tijd en worden voor de tweede keer in Japan gehouden. Naar welke wedstrijden en sporters kijken jullie het meeste uit? Wij hopen vooral dat onze judoka’s Anton Geesink zijn prestatie in Japan uit 1964 gaan evenaren!

Handig overzicht voor de Olympische Spelen

Haal het meeste uit deze spelen met de volgende handige pagina’s van de wedstrijdschema’s tot leuke weetjes over de Olympische Spelen.

Wij wensen alle fans veel kijkplezier en alle sporters heel veel succes!

Wil je meer weten over Japan?

Himeji kasteel tijdens de Sakura

Helaas kunnen wij allemaal dit jaar niet afreizen naar Japan om de Olympische Spelen in volle oranje kledij mee te maken en een stukje van het land en de overheerlijke sushi te proeven. Toch willen wij je een voorproefje meegeven van wat Japan allemaal te bieden heeft. Want het land van de reizende zon heeft reizigers ontzettend veel te bieden, ook nog na de Olympische Spelen.

Hieronder volgen enkele leuke pagina’s omtrent Japan

Wil je nog meer weten over Japan of de Olympische Spelen? Stel je vraag dan hieronder via de reacties en we zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tokyo.nl logo

Hulp nodig met je reis?

Beroemde highlights van Japan tekening