Ga naar de inhoud
Tokyo.nl » Op reis naar Japan? Schrijf een reisblog!

Op reis naar Japan? Schrijf een reisblog!

reisblog over Japan

Je zoekt een prachtig reisblog om jouw reis naar Japan in te beschrijven? Zodat familie, vrienden en misschien wel onbekende je ervaring mogen delen? Zoek dan niet verder want deze kans krijg je bij Tokyo.nl! Ga je op vakantie, studeren, werken, familiebezoek of…. in Japan dan kan je hierover een prachtig reisblog schrijven op Tokyo.nl. Dit is natuurlijk geheel gratis en super leuk!

Wat bereik je met een reisblog op Tokyo.nl

Wij bieden de mogelijkheid voor reizigers of nomaden, zoals wij ze graag noemen, een kans om hun verhalen en ervaringen over Japan te delen op onze website. Onze website is de absolute #1 op het gebied van reisinformatie over Tokyo en hard op weg om dit ook te worden over Japan. Wil je hieraan meewerken dan krijg je de mogelijkheid om te bloggen op onze website. Je mag zoveel schrijven als je maar wilt en natuurlijk de verhalen met iedereen delen. We ontvangen honderden bezoekers per dag waardoor het bereik van Tokyo.nl groot is onder Nederlandse en Belgische lezers.

Waar werk je mee als reisblogger

Je krijgt bij ons de mogelijkheid om overal op de wereld je reisblog te posten op onze website. Dit kan heel simpel en gemakkelijk via onze WordPress based website waardoor er geen coding aan te pas komt. Je kan gewoon je blog in word of een andere teksteditor schrijven en plakken in onze website, hoe simpel klinkt dat? Het reisblog staat gelijk online en is leesbaar voor iedereen. Wil je reisblogger worden bij Tokyo.nl neem dan snel contact met ons op!

4 reacties op “Op reis naar Japan? Schrijf een reisblog!”

  1. Mag een reisblog over alles gaan? Of moet dit aan een bepaald stramien voldoen? Lijkt mij wel leuk om iets te schrijven over Japanse tussendoortjes.

  2. Tokyo reisadviseur

    Hoi Johan,

    Wij zijn nog relatief onbekend met het eiland Kyushu en willen graag je reisverhalen horen en lezen! Je mag als je dit wilt nog steeds een blog insturen met een aantal leuke reistips voor Kyushu zodat andere reizigers hier ook van kunnen genieten.

  3. Jammer, ben net sinds twee weken weer terug na een 15 daagse vakantie op Kyushu. Zal proberen bij de volgende keer aan jullie te denken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tokyo.nl logo

Hulp nodig met je reis?

Beroemde highlights van Japan tekening