Tokyo.nl » Save the date! Verkoopdatum reizen Olympische Spelen bekend

Save the date! Verkoopdatum reizen Olympische Spelen bekend

Olympische hordelopen Tokyo 2020

Nog iets meer dan 400 dagen voordat de Olympische Spelen in Tokyo beginnen. De voorbereidingen zijn in volle gang. Zowel het Olympisch Comité als de topsporters bereiden zich voor op het grootste sportevenement ter wereld. Ook in Nederland worden voorbereidingen getroffen door enthousiaste fans. Authorised Ticket Reseller Sunweb Sports & Events heeft voor deze fans mooie pakketreizen naar Tokyo samengesteld. Vandaag heeft de organisatie goed nieuws: de verkoopdatum is bekend!

Wanneer start de reis+ticket verkoop?

Op 21 juni 2019 om 10:00 uur start de verkoop van de pakketreizen. Dit betekent dat je een volledige reis kunt boeken naar de Olympische Spelen inclusief wedstrijdtickets. Een pakketreis bestaat uit een retourticket, accommodatie en een luchthaven transfer. Je kunt zelf kiezen welke wedstrijdtickets of extra’s je toevoegt aan je reis naar Tokyo. Bij elke pakketreis is een Suica-kaart inbegrepen. Dit werkt hetzelfde als een Nederlandse OV-chipkaart. Wanneer je geen volledige pakketreis wilt boeken, is het ook mogelijk om losse wedstrijdtickets te kopen.

Wanneer reis je naar Tokyo?

Bij het boeken van een pakketreis kun je kiezen uit vier verschillende periodes om de Olympische Spelen te bezoeken. De duur van de reizen verschilt van minimaal vijf tot maximaal zeven dagen. Op de onderstaande afbeelding kun je precies zien op welke data je bij de Olympische Spelen aanwezig kunt zijn. Maak nu alvast jouw Olympische planning via het Tokyo2020 stappenplan.

Tijdlijn Tokyo2020

Nederlandse Olympische teams

Een groot aantal topsporters moet zich nog kwalificeren voor de Olympische Spelen. De aankomende maanden zullen zij strijden voor een ticket naar Tokyo. Voor sommige sporten is het dus nog niet duidelijk wanneer Nederlandse sporters actief zijn op de Olympische Spelen. Bemachtig jij tickets voor de voorrondes van de sporten hockey, volleybal of handbal? Dan heb je bij Sunweb Sports & Events garantie voor kaartjes van de sessie op de dag waar het Nederlandse team in speelt.

Reisinformatie

Op 21 juni 2019 om 10:00 uur start de verkoop van de reizen naar de Olympische Spelen in 2020. Op de website van Sunweb Sports & Events blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent de reizen en kun je alvast bekijken hoe de reizen eruit komen te zien. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis geen enkel nieuwtje over de reizen naar Tokyo!

7 reacties op “Save the date! Verkoopdatum reizen Olympische Spelen bekend”

 1. Sunweb is overigens de nieuwe officiele ATR voor Nederland (ATR’s zijn de organisaties die namens het IOC kaarten mogen verkopen, zie hieronderaan de link met de totale lijst). ATP die dat meer dan 30 jaar deed doet nu alleen meer de begeleiding van de sporters en sponsors. Schrijf je dus in bij Sunweb, zij doen de verkoop naar particulieren. Mijn volgende blog op deze site zal meer informatie geven zodat je goed voorbereid op je kaarten kan jagen! Keigu Steven

  ATR lijst :https://ticket.tokyo2020.org/Home/ATRList?culture=en-us

 2. Beste allen,
  Het is een hele klus; zo’n reis naar de Olympische Spelen plannen én organiseren. En dan nog aan tickets komen.
  Zie mijn twee eerste blogs over 1)je planning & schema en 2)tickethunting. Die laatste fase is intussen gestart voor de Japanse inwoners (ik heb daar via via ook een inschrijving lopen). Het resultaat daarvan is 20 juni. Dan start ook de verkoop via de nationale/regionale organisaties. Lees alles over tickethunting in deze blog op deze site!
  https://tokyo.nl/olympisch-nieuws/tickethunting-voor-tokyo2020/

  Succes!
  Steven

 3. Waar ik van droom is 14 dagen rondreizen in Japan en aan het slot van m’n reis de openingsceremonie meemaken en dan snel naar huis om niets meer te missen van de Spelen.

 4. Hotels lijken inderdaad onbetaalbaar (op dit moment). Iemand enig idee of dit nog gaat veranderen? Andere opties?

 5. Jammer dat de reizen zo kort zijn! Had er graag een hele rondreis van gemaakt. Nog nooit in Japan geweest en combinatie met de Olympische Spelen was dat perfect geweest… nu denk ik zelf maar alles los boeken en hopen dat ik tickets kan kopen! Geven jullie nog een seintje wanneer de echte ticket verkoop van start gaat?

 6. Volgens mij gaat het erg lastig worden om tegen een redelijke prijs een hotel te vinden tijdens de Olympische Spelen. Dus eigenlijk moet je wel gebruik maken van de pakket reizen. En om dan te gaan voor 7 dagen is wel erg jammer.

 7. Moet wel werken maar heb mijn collega’s al gewaarschuwd dat ik vrijdag de 21e in de ochtend druk zal zijn met tickets kopen. Hoop dat ik alle gewenste tickets direct kan kopen. De pakket reizen doe ik niet aan ; ik ga voor de volledige Olympische Spelen naar Tokyo en niet voor een paar dagen. Vlucht en hotel zijn tegenwoordig prima zelf los te boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *