Ga naar de inhoud
Tokyo.nl » Olympische sporters, coaches, fysiotherapeuten, et cetera gezocht!

Olympische sporters, coaches, fysiotherapeuten, et cetera gezocht!

Olympische Sporters gezocht

Reis jij af naar de Olympische Spelen van 2020 in Tokyo en ben je een Olympische of Paralympische topsporter, fysiotherapeut, coach, hulpverlener of anders? Dan horen we graag jouw verhaal! Want niets is zo leuk om dit geweldige avontuur vanuit de bronnen die het dichtste bij het vuur zitten te kunnen volgen.

Interview, reisverslag of zelfpromotie

Bij Tokyo.nl willen we graag een interview afnemen over hoe jij je aan het voorbereiden bent voor het grootste sportevent ter wereld. De problemen waar je tegenaan loopt, de mooie dingen of de zware trainingsschema’s die gevolgd moeten worden om tot deze top-klasse te horen. Het mag over werkelijk van alles gaan. Het is ook mogelijk om een reisverlag te schrijven en natuurijk een beetje zelfpromotie te doen. Want wij zijn net als elke andere sportliefhebber trots op onze Olympische deelnemers.

Neem contact met ons op

Heb jij daarom iets te maken met de Olympische Spelen van 2020 dan horen we het graag en can je contact opnemen via de email: tokyo.nl.raoul@gmail.com.

Reis je af naar de Zomerspelen in Tokyo? We hebben een super handige Olympische wedstrijdkaart!

1 reactie op “Olympische sporters, coaches, fysiotherapeuten, et cetera gezocht!”

  1. Beste Omlympiers,
    Wat zou het tof zijn om jullie te begeleiden! Ben Mpt Sc fysiotherapeute met als aandachtsgebied Sportfysiotherapie en oedeem fysiotherapie. Ben zelf een fanatiek subatleet met meer dan 30 jaar trainingservaring.
    Mijn partner, politieagent, zou uitermate geschikt voor zijn voor de veiligheid en begeleiden van de olympische atleten.
    Succes met de voorbereidingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tokyo.nl logo

Hulp nodig met je reis?

Beroemde highlights van Japan tekening