Ga naar de inhoud
Tokyo.nl » Olympische Spelen 2020/2021 » Holland Heineken House in Tokyo

Holland Heineken House in Tokyo

Holland Heineken House in Tokyo
Holland Heineken House tijdens de Olympische Spelen

Het Holland Heineken House (HHH) is al jaren de ontmoetingsplaats tijdens de Olympische Spelen voor de Nederlandse sporters en hun fans. Ook in Tokyo zal het biermerk HEINEKEN weer de facilitator zijn van dit prachtige initiatief samen met de gastheer NOC*NSF.

Echter, gaat het HHH dit jaar op in het TeamNL Tokyo Center. Dit is een initiatief van het NOC*NSF om het Nederlandse bedrijfsleven in contact te brengen met Japan. Daarnaast zal de nadruk liggen op de huldigingen van Olympiërs.

Er komt na 25 jaar historie van het HHH dus geen einde aan alleen een nieuwe spin. In plaats van financieel verantwoordelijk te zijn voor de Olympische Club, atletenruimte, een koninklijke lounge en ruimte voor ambassadepersoneel zal Heineken zich nu focussen op de huldigingen en het bouwen van een goed feestje. Wij kunnen niet wachten!

Holland Heineken House resultaten Olympische Sporters
Olympische resultaten en nieuwsmuur in HHH

In het Holland Heineken House treden vaak de beste lokale en internationale artiesten op en worden uiteraard onze sporthelden gehuldigd mochten ze in de prijzen vallen. Het Holland Heineken Huis is tijdens de Olympische Spelen in Tokyo de plek voor Nederlandse en internationale bezoekers om te genieten van sport, de successen van TeamNL te vieren en legendarische Oranje momenten te beleven. Voor meer informatie check de website.

Locatie van het HHH

Op dit moment is de exacte locatie van het Het Holland Heineken House / TeamNL Tokyo Center in Tokyo nog niet bekend. Wel heeft NOC*NSF directeur Gerard Dielessen al aangegeven dat de locatie in de baai van Tokyo gaat zijn. Misschien wel ergens in de buurt van Odaiba vlakbij het IBC/MPC Tokyo International Exhibition Centre (Tokyo Big Sight). Echter, wijzen enkele officiële documenten naar het Tokyo Conference Center Ariake wat naast de Tokyo Big Sight ligt.

Tickets voor het Heineken House

Fans in Holland Heineken House
Nederlandse fans in het Holland Heineken House

Alle Nederlandse fans van TeamNL kunnen een kaartje kopen voor het Holland Heineken House in Tokyo. Een ticket biedt toegang tot het huis met onder meer horecafaciliteiten. Overdag kunnen bezoekers hier wedstrijden kijken en gedurende de hele dag en avond wordt een combinatie van Nederlandse en Japanse gerechten geserveerd. ’s Avonds worden de medaillewinnaars gehuldigd en vinden er optredens plaats van diverse top- artiesten en DJ’s.

Foto credits 1,2 & 3: Melinda Seckington /flickr.com

14 reacties op “Holland Heineken House in Tokyo”

 1. Omdat wij begin volgend jaar een kindje verwachten heb ik 5 x 2 hele mooie kaarten voor de Olympische Spelen te koop (voor de originele prijzen). Atletiek finales met o.a. Sifan Hassan en Dafne Schippers, Beachvolleybal kwartfinales heren, open water zwemmen heren (Ferry Weertman) en de dames hockey finale. Sessiecodes: ATH08, ATH10, VBV36, OWS02, HOC42. Interesse: m_kievits@hotmail.com

 2. Beste Yvette & Samantha.
  Gebruik de Olympische Tickettracker!
  https://www.os-site-tracker.com/register.php?lang=en&ref=tokyo.nl
  Daar geef je precies aan wat je nodig hebt en dan krijg je een email wanneer er ergens kaarten voor deze events vrij komen.
  Tip om geduld te hebben; er zijn nog 12 maanden te gaan en in die tijd komen er nog veel kaarten beschikbaar via de verschillende organisaties.
  Ik heb intussen 5 blogs geschreven over de voorbereidingen die je moet treffen om de Olympische Spelen te bezoeken. Ook over Tickethunting: https://tokyo.nl/category/olympisch-nieuws/

  Veel succes!
  Steven

 3. Zou zo graag kaartjes willen kopen voor mijn dochter! En mij! Zelf is ze niet gekwalificeerd. Voor de olympische spelen. Ik hoop op deze manier toch met haar naar Japan te gaan om dit met haar te kunnen kijken. Maar ben al enige tijd bezig om kaartjes te kopen maar helaas. Dus ik hoor graag wanneer ik nog kaarten kan kopen.

 4. Ook wij willen graag 4 kaarten kopen naar Tokyo om de Nederlandse damesvoetbal te kijken…wilt U ons waarschuwen alstublieft ? Alvast Bedankt voor de moeite

 5. Annette Giezen-Geelhoed

  Graag hoor ik wanneer de locatie van het HHH bekend is en ik zou ook graag weten wanneer er tickets gekocht kunnen worden. Kunnen jullie mij op de hoogte houden?
  Bedankt!

 6. Weten jullie wanneer je kan solliciteren voor een vrijwilligersbaan?.ik heb zelf gewerkt in Japan en spreek Japans. Mijn vrouw is japanse en we zouden graag samen hier willen werken. Elk beetje informatie is welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tokyo.nl logo

Hulp nodig met je reis?

Beroemde highlights van Japan tekening