Holland Heineken House in Tokyo

Holland Heineken House in Tokyo

Het Holland Heineken House (HHH) is al jaren de ontmoetingsplaats tijdens de Olympische Spelen voor de Nederlandse sporters en hun fans. Ook in Tokyo zal het biermerk HEINEKEN weer de facilitator zijn van dit prachtige initiatief samen met de gastheer NOC*NSF.

Holland Heineken House resultaten Olympische Sporters

In het Holland Heineken House treden vaak de beste lokale en internationale artiesten op en worden uiteraard onze sporthelden gehuldigd mochten ze in de prijzen vallen. Het Holland Heineken Huis is tijdens de Olympische Spelen in Tokyo de plek voor Nederlandse en internationale bezoekers om te genieten van sport, de successen van TeamNL te vieren en legendarische Oranje momenten te beleven. Voor meer informatie check de website.

Locatie van het HHH

Op dit moment is de exacte locatie van het Het Holland Heineken House in Tokyo nog niet bekend. Waarschijnlijk zal de locatie niet ver van de belangrijkste stadiums af liggen. Misschien wel ergens in de buurt van Odaiba vlakbij het IBC/MPC Tokyo International Exhibition Centre (Tokyo Big Sight).

Tickets voor het Heineken House

Fans in Holland Heineken House

Alle Nederlandse fans van TeamNL kunnen een kaartje kopen voor het Holland Heineken House in Tokyo. Een ticket biedt toegang tot het huis met onder meer horecafaciliteiten. Overdag kunnen bezoekers hier wedstrijden kijken en gedurende de hele dag en avond wordt een combinatie van Nederlandse en Japanse gerechten geserveerd. ’s Avonds worden de medaillewinnaars gehuldigd en vinden er optredens plaats van diverse top- artiesten en DJ’s.

Foto credits 1,2 & 3: Melinda Seckington /flickr.com

Holland Heineken House in Tokyo
3.5 (70%) 8 vote[s]

3 COMMENTS
 • Barr
  Beantwoorden

  Weten jullie wanneer je kan solliciteren voor een vrijwilligersbaan?.ik heb zelf gewerkt in Japan en spreek Japans. Mijn vrouw is japanse en we zouden graag samen hier willen werken. Elk beetje informatie is welkom!

 • Mariska van Vliet
  Beantwoorden

  Graag hoor ik wanneer er kaarten gekocht kunnen worden voor het HHH in Japan.

 • Manon
  Beantwoorden

  Zoveel zin in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Hulp nodig met je reis?