Tickets Olympische Spelen Tokyo

Tickets Olympische Spelen Tokyo
Ben je op zoek naar tickets voor de Olympische Spelen in Tokyo van 2020? Dan kan je deze via Tokyo.nl bestellen vanaf het moment dat het Olympisch comité de kaartjes voor het sportevenement vrijgeven. Meestal gebeurd dit twee jaar voor de start van de Zomerspelen, wat betekend dat de tickets rond juli 2018 beschikbaar zijn. Wij bieden de tickets aan voor elke prijsklasse en sportcategorie. Daarnaast is het ook mogelijk om combitickets te kopen zodat je naar meerdere sportwedstrijden kan gaan kijken. Dankzij de groeiende faciliteiten en gigantische sportstadiums zal er plek zijn voor meer dan een miljoen toeschouwers gedurende de Olympische Zomerspelen van Tokyo.

Wist je trouwens dat wij de hotels met de beste locaties voor de Olympische Zomerspelen aanbieden? Bekijk hier de meest centrale hotels.

Ticketprijzen OS 2020

Zodra de ticketprijzen bekend zijn zullen wij deze hier presenteren. De overheid van Japan en het Olympisch comité heeft wel al een indicatie vrijgegeven van de prijzen. Hierin worden de volgende prijscategorieën voor tickets gehanteerd;

Ticket Ticketprijsprijs in Japanse Yen Ticketprijs in Euro’s
Ticket Openingceremonie Zomerspelen ¥25.000-150.00 €202-1217
Ticket Sportwedstrijd Zomerspelen ¥7.700 €62,50
Ticket Eindceremonie Zomerspelen Nog onbekend Nog onbekend

Kleine kanttekening bij deze prijstabel is dat 60% van de tickets voor minder dan 4.400 Yen verkocht worden wat neerkomt op €35,70. Hiermee willen ze de Olympische Spelen in Tokyo toegankelijk maken voor iedereen. De exacte prijzen per wedstrijd en de zitplek of staplek worden later bekend gemaakt. Wees er wel snel bij want kaartjes voor de Olympische Spelen zijn altijd razendsnel uitverkocht!

Waar kan je een ticket kopen?

Tickets Olympische Spelen Tokyo 1964
De tickets voor de Olympische Spelen van 2020 worden verkocht online als e-ticket maar zijn ook beschikbaar in meer dan 40.000 fysieke winkels in Japan. De enige officiële ticket uitgever in Japan zal “PIA” zijn. Let hier dus op wanneer je een fysiek kaartje koopt in een winkel.

Voor hoeveel wedstrijden zijn er tickets?

Ticket Olympische Spelen Japan Nagano
Hieronder nog even een sum-up van alle sporten waarvoor je tickets kunt kopen.
Er zullen 33 verschillende sporten worden beoefend, onderverdeelt in 42 disciplines en 324 wedstrijden tijdens de Tokyo Olympic Games. Dit gebeurd allemaal over een periode van 16 dagen in 37 verschillende stadiums tussen 24/07/2020 en 09/08/2020. Waarvan het oude National Stadium (kon 54.000 mensen herbergen) nu omgebouwd tot het Olympische Stadium de mainstage is voor de Zomerspelen, hier zal de openingsceremonie en eindceremonie zijn. Het Olympische Stadium is splinternieuw en kan 80.000 herbergen. Hierdoor zijn er genoeg kaarten te verkrijgen tijdens dit mondiale sportevent! Een leuk weetje over het nieuwe Olympische Stadium is dat deze volledig groen is en daarom CO2 neutraal.

Lees hier alles over de Olympische Spelen van Tokyo.

Tickets Olympische Spelen Tokyo
4.71 (94.29%) 7 votes

Geef een reactie