Meteen naar de inhoud

Olympische ticketswap

Tickets Olympische Spelen Tokyo
Tickets Olympische Spelen 2020/2021

Heb je kaarten gekocht voor de wedstrijden van de Olympische of Paralympische Zomerspelen in Tokyo voor 2021? Maar kan je onverwachts toch niet naar dit geweldige sport event om wat voor reden dan ook. Dan staan er duizenden fans te popellen om de tickets van je over te nemen. Vooral de openingsceremonie en sluitingsceremonie zijn erg populair!

Verkoop of ruil je tickets

Verkopen of ruilen? Gewoon een comment hieronder plaatsen.

Wij bieden daarom een platform om je Olympische Tickets onder de aandacht te brengen. Heb je tickets die je wilt verkopen of weggeven laat het hier dan weten via een comment. Het is natuurlijk ook mogelijk om tickets te ruilen. Gewoon even aangeven waar je naar op zoek bent.

Zorg ervoor dat in de comment duidelijk aangegeven staat om welke wedstrijdtickets het gaat, denk daarbij aan datum, sport, plekken etc.. Daarnaast een eventuele prijs en een manier om contact op te nemen. Zodra je tickets zijn verkocht/weggegeven/geruild zullen wij je email/telefoonnummer verwijderen zodat deze niet online rond blijft slingeren.

Heb je geen tickets?

Geen tickets weten te bemachtigen? Geen probleem! Plaats een oproep in de comments hieronder en wellicht heeft iemand de juiste tickets voor je. Wij zullen dan ook onze kanalen in de gaten houden om te helpen bij je zoektocht.

Disclaimer (let op!)

Let wel op! Het is altijd mogelijk dat kwaadwillende geld proberen te verkrijgen via het verkopen van tickets die ze helemaal niet hebben. Verifier altijd de verkoper en ga met hem of haar in gesprek. Wij zijn niet verantwoordelijk voor mislukte aankopen om wat voor een reden dan ook.

78 reacties op “Olympische ticketswap”

 1. Ik zoek kaarten voor atletiek 400m Horden, Hockey Ned dames en waterpolo Ned dames.

  alvast dank voor jullie reacties!

  1. roel van Aller

   Ik heb hetzelfde met DerTour, ik moest ruim 200€ betalen aan kosten voor 4 tickets die
   ik besteld had bij DerTour en niet heb gekregen, omdat er geen bezoekers naar Tokyo mochten komen ! wie heeft dezelfde ervaring met DerTRour?, p.s. Sunweb / Zoover betaald alle kosten terug !!

 2. Zijn er hier meer mensen die hun kaarten bij Eventeam hebben gecanceld en nu niet hun administratiekosten hebben retour gekregen? 60 Euro per bestelling…In Nederland is de verkoper verplicht het gehele aankoopbedrag te retourneren dus ik ben benieuwd anar andere mensen.

 3. Hey hey

  Ik heb een pak kaarten te ruil of te koop. Ik zeg erbij dat er heel wat kaarten uit pakketten komen dus bij verkoop is dit aan de waarde die ze volgens mij in het pakket hebben en dit is hoger dan de normale waarde + ik heb hier massa tijd in gestoken. Voor ruil valt alles te bespreken natuurlijk. Ik zoek zelf nog de ceremonies, HOC01, GAR10, SWM10, BKB49, JUD01. Eventueel ook interesse voor zwemsessie of finales, maar hangt ervan af welke.

  Dit heb ik beschikbaar:
  TEN01A * 2
  HOC03B * 2 (Nederlandse vrouwen)
  HOC05B * 2 (Japanse vrouwen)
  HOC07B * 2
  SWM01B * 1
  JUD07C * 1
  JUD09B *2
  ATH01E * 2
  JUD13B * 2
  JUD15C * 2
  SWM14B * 2
  ATH05E * 2
  CTR02B * 2
  HBL46A * 2 (finale vrouwen)
  TEN25C * 2
  BSB04D * 2

  Bespreekbaar voor een goede ruil (niet te koop): ATH12C*2, ATH14C*2, HOC40A*2, ATH16*2, EQJ02*2, EQJ04*2.

  contact alleen via whatsapp +32 474 17 33 21, niet telefonisch aub ik zit buiten Europa tot eind mei.

 4. Ik zoek nog één ticket voor TOCTR02(4 augustus) en/of TOCTR07(9 augustus). Categorie B of C is prima. Voor TOCTR02 is A nog bespreekbaar. Min of meer de laatste tickets die ik nog heel specifiek zoek

 5. Ik heb 2 tickets te koop voor 28 juli Tennis 1100- 2000 uur D categorie Ariake Tennis Park Center Court en 2 tickets voor het Olympisch stadion Atletiek 31 juli C Categorie 1900- 21.10 uur.

 6. Hans Kleijnendorst

  Ik zie dat je inmiddels een ID kunt aanmaken op de website van de Spelen om kaarten te kopen. Alleen het werkt niet.
  hebben hier meer mensen last van ?

 7. Jaap Haanschoten

  Beste mensen, ik zoek voor 29 juli t/m 7 aug nog tickets voor 2 personen. Alle tips en tickets zijn welkom!

  1. Hallo Jaap,
   Ik heb 2 tickets voor 31 juli voor het olympisch stadion 1900-2110 uur. Gisteren op deze site geplaatst. Indien je interesse hebt hoor ik he graag dan kunnen we telefonisch contact hebben. Of via mail.

  2. Jaap ik heb nog wel een aantal kaarten voor je ze blijven geldig tot volgend jaar.
   Je kunt me bereiken op 06-41935706

 8. Heb nog 4 tickets wielrennen CRD02 mannen wegwedstrijd Cat. A en ook 2 x CTR02 baanwielrennen finale mannen teamsprint Cat. A kunnen kopen. Voor de liefhebbers.

  1. Heb interesse in je 2 tickets voor het baanwielrennen op 4 augustus (CTR02), ik was al op zoek naar de tickets. Ik hoor graag van je. Alvast bedankt voor je reactie.

 9. Hans Kleijnendorst

  Ik kan het nog wel kaarten kopen in Canada.
  bijvoorbeeld Heren hockey finale, poule wedstrijden, beach volley en nog veel andere sporten.
  helaas staan er geen sessies bij vermeld waardoor het heel lastig is om te zien of Nederland wel of niet speelt. ze spreken in de webshop ook alleen van field 1 en field 2 . in de schema’s zie je alleen north en south als aanduiding voor veld/stadion.

  1. Had het ook gezien. Bij Hockey ook niet duidelijk of je voor de dames of heren koopt. Ook staat er bij dat er niet verzonden wordt naar adressen buiten Canada. Ik heb ze nu gemaild of e-tickets een mogelijkheid is.

   1. Hans Kleijnendorst

    ik heb inmiddels een schema gehad vanuit Canada, voor zover ik het kan zien zijn het geen hockey wedstrijden van Nederland. bestellen kan wel als je een adres heb in Canada waar ze tickets naar toe kunnen sturen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tokyo.nl logo

Hulp nodig met je reis?

Beroemde highlights van Japan tekening