Ga naar de inhoud
Tokyo.nl » Olympische Spelen 2020/2021 » Vrijwilligerswerk Olympische Spelen 2020

Vrijwilligerswerk Olympische Spelen 2020

Wil jij ook vrijwilliger worden voor de OS 2020 in Tokyo? Dan kunnen wij misschien helpen. Zoals bij elke Olympische Zomerspelen zijn er altijd een hoop vrijwilligers nodig om het grootste sportevenement ter wereld in goede banen te kunnen leiden. Zo is het IOC (Internationaal Olympisch Comité) altijd op zoek naar vrijwilligers voor ondersteunende taken zoals het helpen met de wegwijzen, medisch personeel, toezichthouders en andere belangrijke taken.

Hoe word je een vrijwilliger bij de Olympische Spelen?

Zoals bij elke Olympische Spelen zijn er altijd genoeg mensen die willen helpen. Daarom is het nodig om een selectie te maken van vrijwilligers die het meeste kunnen bijdragen aan de Spelen van 2020. Het is daarom altijd fijn als een vrijwilligers meerdere talen spreek, zeker in een land als Japan. Waarvan Engels een must is maar talen als Spaans of Chinees ook heel erg handig zijn (Japans natuurlijk ook).

Daarnaast zoekt het IOC altijd vrijwilligers met sociale vaardigheden. Mensen die problemen kunnen herkennen en ook oplossen indien nodig. Daarnaast zijn er natuurlijk de specifieke taken waarvoor je aantoonbare ervaring moet hebben zoals medisch personeel of voor beveiliging.

Vrijwilligers bij de Olympische Spelen zijn elke keer weer hard nodig, wees daarom niet bang en reageer op openstaande vacatures!

Aanmelden als vrijwilliger

Wij kunnen je niet direct helpen met een aanvraag tot vrijwilliger voor de Olympische Spelen van Tokyo. Maar indirect kunnen wij vast iets voor jou betekenen. Wij zullen namelijk de vrijwilligerstaken die nog vervuld moeten worden hier vermelden. Daarbij is het mogelijk om via de comments hieronder aan te geven welke taak jij graag wilt uitvoeren. Hiermee kunnen wij proberen jou in contact te brengen met de juiste vacature of personen.

Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk voor het IOC om eventueel contact op te nemen mochten ze nog vrijwilligers zoeken. Samen maken we de Olympische Spelen in Tokyo tot een gegarandeerd succes! Houdt er wel rekening mee dat niet alle Olympische locaties in Tokyo zijn.

Let op: het is niet meer mogelijk om je aan te melden als vrijwilligers voor de Olympische Spelen. De aanmeldingen zijn sinds 2019 gesloten. Wat nog wel mogelijk is om vrijwilliger te worden in het Holland Heineken House.

95 reacties op “Vrijwilligerswerk Olympische Spelen 2020”

 1. my name is kenvin martina im dominicaan but come from Curaçao I move here in the netherlands to study. sport teacher, im a volleybal player. my love for sports is bigger then anything. this wil be the best for me if i can go to Tokio to help. i can speak dutch, english, spanish , papiamentu. I want to help i have what IT takes to help.

 2. Graag zou ik aan de slag gaan als vrijwilliger bij de olympische spelen in Tokyo. De afgelopen jaren veel ervaring opgedaan bij evenementen in de sport: WK, EK, World hockey league en championstrophy en bij de jeugd olympische spelen als teamliaison/gastvrouw van perscentrum. Ik was liaison voor onder andere de landen Chili, Spanje, Argentinië vanwege mijn Spaans. Daarnaast spreek ik Nederlands, Engels, Portugees en een klein beetje Frans en Duits. Ik ben in bezit van rijbewijs. Ik werk graag in teamverband en ben goed in staat dingen te regelen vanuit mijn achtergrond in de zorg/welzijn. Een uitdaging als Host, begeleider van een sportploeg zou op het lijf geschreven zijn.

 3. Ook ik wil dolgraag aansluiten als crewlid tijdens aankomende Zomerspelen!

  Sinds afgelopen zomer mag ik naast mijn werk bij de gemeente, bijspringen tijdens de gaafste evenementen door heel het land. Bij een kantoorbaan lijk ik het gebrek aan uitbundig contact met mensen om mij heen, geweldig te kunnen compenseren achter de bar. Ik doe energie op door anderen te helpen. Danwel aan een drankje, versnapering of het verstekken van informatie.

  Door mijn vooropleiding, werkervaring en mijn ‘helicopter view’ ben ik graag de vraagbaak en sfeermaker op de werkvloer. Ik ben behulpzaam, consequent, leergierig, perfectionistisch en hou ervan om mijzelf nuttig te voelen. Jullie hebben echt jaren op mij gewacht!

 4. Ook ik wil dolgraag aansluiten als crewlid tijdens aankomende Zomerspalen.
  Sinds afgelopen zomer mag ik naast mijn werk bij de gemeente, bijspringen tijdens de gaafste evenementen door heel het land. Bij een kantoorbaan lijk ik het gebrek aan uitbundig contact met mensen om mij heen, geweldig te kunnen compenseren achter de bar. Ik doe energie op door anderen te helpen. Danwel aan een drankje, versnapering of het verstekken van informatie.

  Door mijn vooropleiding, werkervaring en mijn ‘helicopter view’ ben ik graag de vraagbaak en sfeermaker op de werkvloer. Ik ben behulpzaam, consequent, leergierig, perfectionistisch en hou ervan om mijzelf nuttig te voelen. Jullie hebben echt jaren op mij gewacht!

 5. Hoi, mijn naam is Anne en ik ben 20 jaar. Ik studeer evenementenorganisatie aan de Hogeschool Utrecht en ik zou heel graag vrijwilligerswerk willen doen. Ik spreek Engels, Duits en een beetje Frans. Verder lijkt het mij een hele leerzame ervaring en ik sta voor meerdere werkzaamheden open! Dit vooral op facilitair of horeca-gebied.

 6. Hallo ik ben Marja, 56 jaar en heb ruime ervaring in bar werkzaamheden. Sta al jaren achter de bar en heb dan ook mijn papieren hiervoor. Dit lijkt mij een super uitdaging en om dit in een vreemd land te kunnen toepassen

 7. Albertine Buitenhuis

  Hallo,

  Ik ben Albertine Buitenhuis. A verpleegkundige en ik spreek nederland en engels vloeiend. Ik zou mij graag nuttig willen maken als medische ondersteuning.

 8. Beste,

  Mijn naam is Julia Nagtegaal. Ik ben Nederlandse maar heb 5 jaar in Amerika gewoond. Momenteel studeer ik af aan de Hotel Management School Maastricht. Ik meld mij graag aan als bier rappertje voor het Holland Heineken House (ik sta ook open voor andere posities). Bij onze school hoort een vereniging met een bar waar wij trappertjes week hebben en zo dus ervaring krijgen achter een drukke bar. Daarnaast heb ik het leiden en managen van mensen onder de knie gekregen met de vele opdrachten die wij voor school moeten uitvoeren in groep. Naast dat het mij ontzettend leuk lijkt om aan zo een internationaal event bij te kunnen dragen denk ik dat het mij ook veel kan brengen.

  Ik hoor graag van jullie,

  Julia

 9. Hoi, ik ben Laura en 23 jaar oud. Ik zou graag tijdens de Olympische Spelen helpen achter de bar o.i.d. Ik heb veel ervaring in de horeca en daarnaast ook met het leiden van horecapersoneel als manager. Ik ben sociaal, flexibel, assertief en werk graag hard. Tot slot ben ik ook in het bezit van een SVH sociale hygiëne diploma.

 10. Jolein Steenbergen

  Hallo, mijn naam is Jolein Steenbergen ( 20 jaar). Ik heb een nederlandse nationaliteit maar woon inmiddels al bijna 7 jaar in Italie. Ik spreek vloeiend nederlands, engels (Cambrigde niveau B2 gecertificeerd) en vloeiend italiaans. Ik studeer momenteel turisme aan het liceo in Urbino, ik spreek ook een aardig woordje frans en duits. Ik heb 4 jaar horeca ervaring. Ik ben sociaal, hou van aanpakken, heel gedreven en flexibel. Ik heb veel te bieden en hoop hier veel en nieuwe ervaring op te doen!

 11. Frederique Zweers-Talsma

  Graag meld ik me aan als huisarts/vrijwilliger. Net per 1 juli jl mijn huisartsenpraktijk Na 27 jaar gestopt . Veel ervaring als arts in buitenland. Net teruggekeerd na twee maanden dokteren in Kenia.
  Veel sportevenementen als sportarts begeleid. Zie linkedin.

 12. Chris Jaeger, 31 jaar. Ik werk momenteel in de congressen en evenementen en heb 10 jaar horeca ervaring. Het lijkt mij geweldig om bij te dragen aan dit prachtige evenement binnen de horeca/evenementen voor het Holland Heineken House/TeamNL Tokyo Center. Moedertaal is Nederlands, maar vloeiend in Engels. Daarnaast spreek ik ook Frans en Duits. Hoop dat jullie contact op nemen zodat ik meer kan toelichten over mijn motivatie.

 13. Yes, hier wil ik bij zijn! Sociaal dier van 29 dat in de horeca heeft gewerkt tijdens zijn studententijd, maar momenteel binnen Finance werkzaam is bij een Nederlandse bank in Singapore. Inzetbaar voor horeca en/of financieel gerelateerde zaken.

 14. Hi,
  Als afgestudeerde in Japanse taal en cultuur lijkt mij dit een geweldige ervaring. Op sociaal vlak ben ik erg sterk en een toevoeging voor iedereen. Naast Japans spreek ik vloeiend Engels en Duits.

 15. Hallo ik ben Rens Raaijmakers 21 jaar en ben afgestudeerd aan De Rooi Pannen Horeca Ondernemer Management niveau 4.
  De reden waarom ik graag naar de olympische spelen in Japan wil, is omdat ik altijd al de olympische spelen en Japan heel erg interessant en leuk vindt. Sinds de spelen van London werd mij duidelijk dat ik het mijn doel moest maken om bij de olympische spelen van 2020 werkzaam te zijn.
  Omdat de spelen van 2020 in Japan plaats vind , heb ik daar mijn einde-jaars stages op afgestemd.
  Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen bij een Japans/Duits hotelketen in Duitsland waar ik met 2 verschillende culturen onder een dak gewerkt heb. Daarna heb ik bij een groot voetbal stadion in Nederland stage gelopen.
  Door deze stages heb ik veel ervaring opgedaan tijdens evenementen en op het horeca en catering vlak. Nu ben ik werkzaam bij een lokaal drank merk waar ik ook evenementen en horeca werkzaamheden verricht.
  Ik spreek Nederlands, Engels en Duits en ben begonnen met Japans te leren.
  Door mijn ervaringen en opleidingen ben ik breed inzetbaar en weet van aanpakken, ook ben ik in het bezit van een SVH sociale hygiëne certificaat.
  Mijn voorkeur gaat uit naar Horeca werkzaamheden, maar ik zet graag mijn schouders onder verschillende taken.

 16. Mijn naam is Sanneke Bolderheij en ik ben 30 jaar oud. Ik zou graag als barpersoneel (o.i.d.) mee naar Tokyo, maar ik sta ook open voor hele andere functies. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring in de horeca en spreek Nederlands, Engels, Chinees, Duits en Frans.

 17. Mijn naam is Sanne Pijnenburg, 21 jaar oud en een studente in de Leisure branche. Momenteel ben ik bezig met de studie Leisure & Event Management aan de Breda University of Applied Sciences. Naast mijn studie ben ik werkzaam als serveerster/gastvrouw.

  Mijn interesses lopen uiteen van sport tot aan cultuur en horeca. Als persoon ben ik opgegroeid en klaargestoomd als een echte teamplayer en draag ik grote verantwoordelijkheid voor mijn (gemaakte) werk. Ik ben een sociaal, zelfstandig en vooral gemotiveerd persoon. Ik zou graag aan de slag willen gaan als barmedewerkster of gastvrouw tijdens de OS in Tokyo!

 18. Hallo, ik ben Jaap. Ik ben 26 jaar en ik volg momenteel de Bachelor opleiding Vertaler Engels. Het liefst zou ik werken als gids, beveiliger, of andere vormen van service. Ik spreek Nederlands (moedertaal), vloeiend Engels, conversationeel Duits, een beetje Frans en ik ben net begonnen aan mijn zesde cursus Japans.
  Twee jaar geleden ben ik echt geïnteresseerd geraakt in Japan. In de afgelopen twee jaar ben ik op een drieweekse vakantie geweest naar Japan, en heb ik veel Japanse vrienden en contacten gtemaakt. De mensen en de cultuur trekken mij heel erg, en daarom zou ik er voor langere tijd willen wonen.
  Verder lijkt het mij ook een fantastische ervaring om te kunnen helpen bij de Olympische Spelen. Ik verwacht er ervaring op te doen die mijn werk- en privéleven enorm zullen verrijken. Ik ben hardwerkend, nauwkeurig, serieus, heb goede sociale vaardigheden en ik ben stressbestendig. Ook vind ik het geen enkel probleem om lange dagen te maken.

 19. Beste tokyo.nl,

  Mijn naam is Hannah van den Bosch en ik ben 24 jaar. Ik heb Internationale Betrekkingen en Politieke Filosofie gestudeerd met een focus op Oost-Azië en dan vooral Japan. Ik heb binnen deze studie ook een half jaar in Japan gewoond, waardoor ik een rijke kennis heb opgedaan van de Japanse taal en cultuur. Ik spreek naast Japans ook Engels, Spaans, Duits, Frans en Nederlands. Mede door deze grote talenkennis, maar ook door mijn directe ervaring met het land Japan en haar cultuur geloof ik dat ik een waardevolle toevoeging zou kunnen zijn om de olympische spelen in Tokyo volgend jaar tot een groot succes te maken. Taken die ik graag zou willen uitvoeren zijn zaken omtrent communicatie, kleinschalige organisatie, opvang van bezoekers, vertolking, uitleg over Japanse culturele gebruiken, normen en waarden.

 20. Hallo, mijn naam is Britt en ik ben 21 jaar (22 wanneer de spelen zijn).
  Dit is mijn tweede jaar (4de cursus) dat ik de Japanse taal leer en zal nog een cursus (#5) bijwonen voordat de spelen beginnen. Ik spreek vloeiend Engels (heb de opleiding docent Engels gevolgd) en natuurlijk Nederlands.
  Mijn droom is altijd al geweest om naar Japan te gaan. Helpen met de OS in Tokyo klinkt geweldig!
  Ik ben heel de periode beschikbaar.
  Taken waar over ik zit te denken zijn host, rondleider, begeleider, bartender en werken in de horeca in het algemeen. Ik heb dan ook ervaring in de horeca en achter de bar, maar ik sta open voor andere taken. Ik doe op het moment de opleiding ‘Social Work’, en vind het super leuk om met mensen te communiceren en ze te helpen.
  Dit is echt een droomkans voor mij en het zou top zijn om uitgekozen te worden.

 21. Hoi, ik ben Maaike, 36 en ben verschillende keren in Japan geweest. Privé maar ook voor mij werk als reisbegeleider. Ik heb ervaring in het begeleiden van groepen volwassenen en kinderen, en spreek vloeiend Engels en basis Spaans. Ik ben voor mijn werk veel in Azië, dus met handen en voeten kom ik er meestal ook wel uit.
  Ik zou graag helpen tijdens de Olympische spelen!

 22. Marloes van Overstraten

  Hoi, ik ben Marloes van Overstraten, 30 jaar en heb Psychologie gestudeerd. Momenteel werk ik als manager in een eHealth organisatie. Innoveren en dingen creëren vind ik fantastisch, ‘problemen’ zie ik dan ook eerder als uitdagingen. Ik hou van met mensen werken, of dat nou een team, een klant of een gast is. Ik spreek Nederlands en Engels. Ik heb al veel mooie reizen gemaakt en verschillende keren vrijwilligers werk gedaan. Ik zou ontzettend graag betrokken zijn bij de Olympische Spelen in Tokyo!!!!

 23. Mijn naam is Marloes, 34 jaar. Ik heb pedagogische wetenschappen gestudeerd en ben nu Orthopedagoog Generalist. Ik heb vrijwilligerswerk gedaan in Zuid-Amerika en daar Spaans gestudeerd. Tevens ben ik enkele weken in Japan geweest. Mijn talenten liggen op het sociale vlak (o.a. netwerken en communiceren), maar ook op het gebied van acquisitie (o.a. penningmeester geweest). Ik spreek NL, Engels en un poco de Espanol. Verder ben ik idolaat van sporten!

 24. Saskia van den Brand

  Mijn naam is Saskia van den Brand (29 jaar). Medische achtergrond als doktersassistente. Momenteel adviseer ik organisaties en gemeenten m.b.t. sport/bewegen en gezondheid. Ik spreek Nederlands en Engels. Voor heel de periode beschikbaar. Breed inzetbaar. Ik heb een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, doorzetter, flexibel en uitstekende conditie (sporten is voor mij een way of life).

 25. Mijn naam is Rogier Steins, 31 jaar oud en werkzaam als huisarts. Zelf heb ik vroeger geskateboard en houd me momenteel bezig met (kite)surfen en snowboarden. Ik zou graag meehelpen als (medisch) vrijwilliger op de Olympische Spelen in Tokyo waar surfen en skateboarden voor het eerst als Olympische sport worden beoefend. Ik spreek Engels, Nederlands en Duits en heb spoedeisende hulp en (trauma)chirurgie ervaring.

 26. Goedendag, mijn naam is Beste. Ik ben 28 jaar oud en ik ben derdejaars studente Japans aan Zuyd Hogeschool in Maastricht. Ik ben al twee keer in Japan geweest. Een keer heb ik twee weken gewerkt in een hostel in Nagoya waarna ik een maand heb gereisd door Kanto en Kansai regio. Daarnaast heb ik van september 2018 tot februari 2019 een half jaar gestudeerd in Tokyo aan Rikkyo University. In februari 2020 ga ik alweer een half jaar naar Japan, deze keer voor een stage bij een Japanse bedrijf. Ik spreek Japans op dagelijks tot business niveau en naast Japans en Nederlands spreek ik ook vloeiend Turks en Engels en een handjevol Duits. Ik zou me graag willen aanmelden als vrijwilliger in Japan tijdens de Olympische Spelen 2020 omdat ik zowel met Japanners als met buitenlanders kan communiceren. Verder heb ik een grote passie voor Japan en ligt mijn hart in Japan. Ik ben communicatief erg sterk en kan me goed aanpassen aan de Japanse cultuur en denkwijze. Hopelijk kan ik iets betekenen tijdens de Olympische Spelen.

 27. Happily werkzaam geweest, 23 jaar, bij Holland Casino op meerdere afdelingen waaronder Food and Beverage.
  Het directe contact maakt dat ik mij als een vis in het water voel vanaf het moment dat ik op de werkvloer verschijn.
  Ik ben zeer gastvrij, behulpzaam en punctueel. Heb ik een afspraak gemaakt dan kom ik die de volle 100% na.
  Er zijn voor “mijn” gasten is mij veel waard, evenals een luisterend oor bieden.
  Ik spreek vloeiend Engels en Duits en kan mij redden in het Frans.
  In 1986 een jaar gewerkt in Canada waar ik inkopen deed voor een delicatessenzaak.
  Destijds heb ik mij vooral gericht op het inkopen van Nederlandse en Duitse producten omdat veel van deze emigranten in dit gebied van Canada woonden.

 28. Hallo! Ik ben Myrthe Lentz en ben op dit moment 20 jaar oud! Ik studeer International Horel Management en heb genoeg Horeca ervaring! Ik spreek vloeiend Engels en heb er net een stage in Barcelona opzitten waardoor ik een aardig woordje Spaans spreek! Ik zou graag achter de bar in het Holland Heineken Huis willen werken! Ik hoor graag van jullie.
  Myrthe Lentz

 29. William(Billy) Frank Lupker

  にほんお久しぶりです
  Mijn naam is Billy Lupker 29 en het zou een eer en een droom zijn om te mogen helpen
  Ik heb gewoont en gewerkt in Japan en ben inmiddels all 5 jaar verder in het leren en spreken van de taal en kan er dus ook mee uit de voeten, daar naast spreek ik vloeiend engels , nederlands en een beetje duits.
  Heb eerder als vrijwilliger gewerkt als engels leeraar in Shizuoka ( Ken )Japan.
  Zowel als hier in nederland samen gewerkt met Japanse mensen in een yakkiniku restaurant.
  ben zeker bekend met de cultuur en de gebruiken, en wil altijd weer terug !
  harder werker en door zetter stress bestendig, sociaal vaardig, avontuurlijk ingesteld en pak elke soort werk op zou een geweldige ervaring kan opbrengen!

 30. Goedemorgen,
  Als huisarts heb ik vooral medische ervaring waaronder natuurlijk ook op gebied van spoedeisende geneeskunde. Het liijkt mij prachtig om deze ervaring ook in te mogen zetten bij HET sportevenement van de wereld. Naast de jarenlange medische deskundigheid breng ik ook beheersing van Engelse en Duitse taal mee.
  Het zou wel prettig zijn om op tijd te horen wanneer de inzetperiode is aangezien ik in mijn eigen praktijk waarneming ga regelen.
  Hoop op een reactie! Groet, Kay

 31. Hi, ik ben Julie Vergroesen en 20 jaar. Momenteel studeer ik International Business aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ik spreek vloeiend Nederlands en Engels. Daarnaast spreek ik ook erg goed Spaans. Ik heb meerdere buitenlandse ervaringen. Zo heb ik een half jaar in Amerika gewoont doormiddel van een athletic en academic scholarship voor Amerikaanse universiteit. Daarnaast heb ik een half jaar gehockeyd in een Spaans elftal en ga ik vanaf Juli 2019 een half jaar studeren in Lima, Peru. Hier zal ik mijn Spaans tot een nog hoger niveau kunnen brengen. Naast hockey en studie, hou ik ook erg van gezelligheid en vind ik sociale werkzaamheden erg leuk. Ik ben altijd positief, energiek, gemotiveerd en sociaal. Ik denk dat met mijn open uitstraling en doorzettingsvermogen ik een goede toevoeging zou zijn aan het vrijwilligerswerk voor de OS 2020. Ik hoor graag als er interesse is!

 32. Hallo ik ben Karolien 29 jaar en kom uit België. Ik heb een diploma maatschappelijk werk en heb van 2015 tot 2017 in Japan gewoond (voornamelijk fukuoka). Ik kan mij dus vlot verstaanbaar maken in het Japan. Natuurlijk ook het Engels en het Nederlands. Door mijn ervaring van in Japan te wonen ben ik goed op de hoogte van hoe Japan werkt op vlak van infrastructuur. Door mijn opleiding als maatschappelijk assistent ben ik ook goed in het organiseren en begeleiden van mensen of groepen. Hopelijk kunnen deze eigenschappen van pas komen. Vriendelijke groeten Karolien Kenis

 33. Hallo,
  Ik zal mezelf even voorstellen, mijn naam is Allyshia Sinnema en ik ben 20 jaar. Ik spreek de talen Engels, Nederlands en Duits, ook de Friese taal en het Limburgs dialect kan ik mijzelf verstaanbaar in maken. Op dit moment studeer ik de Japanse taal in Maastricht, waardoor ik mij ook verstaanbaar kan maken in het Japans. Sinds 2016 ben ik ook in het bezit van een geldig auto rijbewijs en een auto. Om in Tokyo betekent dat ik mijn taalvaardigheden kan bevorderen en de Japanse cultuur kan leren kennen, waar mijn interesse voornamelijk ligt. Ik ben al een aantal jaren in een winkel werkzaam. Verder heb ik ook werkervaring in de bediening en animatie. Verder heb ik meerdere sporten beoefend maar de afgelopen jaren speel ik tot 3 keer in de week volleybal. Het liefst had ik dan ook graag een sportieve functie, maar ik ben uiteraard inzetbaar voor andere functies. Graag hoor ik of er functies beschikbaar zijn.

 34. Ben nu 10 jaar huisarts en heb nog een liftreis naar Japan op mn bucket list staan. Zou goed te combineren zijn. Spreek Nederlands Engels en Duits. Moet het echter wel op tijd weten ivm planning.

 35. Mauro van Veldhuisen

  Hallo Tokyo.nl,
  Ik ben Mauro van Veldhuisen, 19 jaar. Ben op dit moment 1e jaars HBO-ICT student en bezit een International Baccalaureate certificaat Engels. Ik ben breed inzetbaar als ICT medewerker, maar zou ook graag willen helpen met het vervoer van de sporters / hun begeleiden. Daarnaast ben ik flexibel inzetbaar voor allerlei vrijwilligerswerk.

 36. Miranda Senden, 39 jaar, verpleegkundige, spreek vloeiend Nederlands, Engels en Duits en genoeg Japans om mezelf duidelijk te maken. Graag ben ik erbij in Tokio 2020!! ♥️

 37. Frans Berloth 62 jaar Spoedeisende Hulp Verpleegkundige, spreekt Nederland, Engels en Duits, van alle markten thuis en breed inzetbaar.

 38. こんいちわ! Hallo!

  Eerste jaars student Japans, laatste jaars student social work.
  Ervaring met buitenland werk. Gewerkt als skilerares in Oostenrijk en animatrice in Spanje. Veel ervaring in horeca met name koken en afwassen. De laatste 2 jaar werk ik vooral met ouderen en mensen met een fysieke beperking. Ben een sociale bezige bij die houdt van nieuwe uitdagingen en mij lijkt het erg bijzonder om mee te kunnen werken voor het goed verlopen van de olympische spelen.
  Mijn talen die ik beheers zijn: Engels en Duits en ik ben 23 jaar.

 39. Merel de Wit, 23 jaar, student

  Ik bezit een Bachelor in Engelse taal en cultuur aan de Universiteit Leiden. Ook ben ik 3e jaars Japanstudies student in Leiden. Tevens ook 3 maanden aan de universiteit van Okayama gestudeerd. Dit jaar ben ik ook begonnen met de master Asian studies: politics, economy and society aan de Universiteit Leiden.
  Ik bezit dus over een goede beheersing van de Japanse en Engelse taal. Daarnaast is Nederlands mijn moedertaal en spreek ik gemiddeld Duits. Ook bezit ik over academische kennis van Oost- AziË met in het bijzonder regiokennis betreffend Japan.
  Ik zou meewerken aan de Olympische spelen van 2020 een ontzettend leerzame ervaring vinden om mijn studies in de praktijk te kunnen toepassen. Functies die mij interessant lijken zijn: hostess, begeleider, tolk/vertaler en ook werkzaamheden in het Holland Heieneken House.
  Ik ben gedereveren, gemotiveerd, precies en creatief.

  Ik hoop graag van jullie te horen en het team te versterken.

  Met vriendelijke groet,

  Merel de Wit

 40. Merel de Wit, 23 jaar, student

  Ik bezit over een Bachelor Engelse taal en cultuur aan de universiteit Leiden. Ook ben ik 3e jaars Japanstudies student aan de Universiteit Leiden. Daarnaast ook 3 maanden daarvan in Japan gestudeerd aan de universiteit van Okayama met het Global Partners programma. Dit jaar ben ik ook alvast begonnen met een Master Asian studies: politics, economy and society in Leiden.
  Ik bezit dus over goede taal kennis Japans en Engels en spreek als moedertaal Nederlands. Mijn Duits is van een gemiddeld niveau. Ook heb ik academische kennis van Oost-Azië en met name een regiospecialisatie in Japan.

  Het lijkt me een ontzettend leerzame ervaring mee te kunnen werken aan de Olympische spelen in Japan van 2020. Functies die me interessant lijken zijn: vertaler, host/rondleider, begeleider, maar ook werkzaamheden in het Holland Heineken House.
  Ik ben ontzettend gedreven, creatief, gemotiveerd en precies.
  Ik hoop graag wat van jullie te horen.

  Met vriendelijke groet,

  Merel

 41. Mijn naam is Iris Zeguers, 18 jaar en eerste jaars psychologie student. Naast Nederlands spreek ik Engels, Frans, Duits en heb ik 4 jaar zelfstandig Japans geleerd. Ook volg ik momenteel een cursus Italiaans.
  Ik ben inzetbaar in taken m.b.t communicatie, horeca, kleinschalige organisatie en bijvoorbeeld de opvang van bezoekers etc.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tokyo.nl logo

Hulp nodig met je reis?

Beroemde highlights van Japan tekening