Vrijwilligerswerk Olympische Spelen 2020

Wil jij ook vrijwilliger worden voor de OS 2020 in Tokyo? Dan kunnen wij misschien helpen. Zoals bij elke Olympische Zomerspelen zijn er altijd een hoop vrijwilligers nodig om het grootste sportevenement ter wereld in goede banen te kunnen leiden. Zo is het IOC (Internationaal Olympisch Comité) altijd op zoek naar vrijwilligers voor ondersteunende taken zoals het helpen met de wegwijzen, medisch personeel, toezichthouders en andere belangrijke taken.

Hoe word je een vrijwilliger bij de Olympische Spelen?

Zoals bij elke Olympische Spelen zijn er altijd genoeg mensen die willen helpen. Daarom is het nodig om een selectie te maken van vrijwilligers die het meeste kunnen bijdragen aan de Spelen van 2020. Het is daarom altijd fijn als een vrijwilligers meerdere talen spreek. Waarvan Engels een must is maar talen als Spaans of Chinees ook heel erg handig zijn (Japans natuurlijk ook). Daarnaast zoekt het IOC altijd vrijwilligers met sociale vaardigheden. Mensen die problemen kunnen herkennen en ook oplossen indien nodig. Daarnaast zijn er natuurlijk de specifieke taken waarvoor je aantoonbare ervaring moet hebben zoals medisch personeel of voor beveiliging.

Vrijwilligers bij de Olympische Spelen zijn elke keer weer hard nodig, wees daarom niet bang en reageer op openstaande vacatures!

Aanmelden als vrijwilliger

Wij kunnen je niet direct helpen met een aanvraag tot vrijwilliger voor de Olympische Spelen van Tokyo. Maar indirect kunnen wij vast iets voor jou betekenen. Wij zullen namelijk de vrijwilligerstaken die nog vervuld moeten worden hier vermelden. Daarbij is het mogelijk om via de comments hieronder aan te geven welke taak jij graag wilt uitvoeren. Hiermee kunnen wij proberen jou in contact te brengen met de juiste vacature of personen. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk voor het IOC om eventueel contact op te nemen mochten ze nog vrijwilligers zoeken. Samen maken we de Olympische Spelen in Tokyo tot een gegarandeerd succes!

Vrijwilligerswerk Olympische Spelen 2020
4.75 (95%) 4 votes

4 COMMENTS
 • klootsms@hotmail.com'
  Marjolein Kloots
  Beantwoorden

  Orthopedagoog/ docent 63 jaar. Spelersbegeleider, chauffeur, manusje van alles. Nederlands, Engels, Duits vloeiend. Spaans lerend.

 • nkleefstra@live.nl'
  Nanne Kleefstra
  Beantwoorden

  Nanne Kleefstra. 20 mei 1955.
  Voormalig Account Manager bij een grote nederlandse verzekeringsmaatschappij. Functies als: host, rondleider, begeleider, chauffeur enz. zijn op mijn lijf geschreven.
  Open, toegankelijk, sociaal, sterk verantwoordelijkheidsgevoel, makkelijk in omgang en zeer flexibel, zit in mijn karakter.
  Ik ben in een goede conditie en ben in staat veel te werken.
  Engels, duits, fries en nederlands zijn de talen die ik spreek.

 • hiro_de_coco@hotmail.com'
  Hirono Oonk
  Beantwoorden

  Hallo, Ik ben Hirono Oonk, Japanse vrouw, 44 jaar, verpleegkundige. Wil/kan medisch gebied, verkoop, etc. Ik kan goed Japans(moedertaal), Nederlands en een beetje Engels.

 • hans.krommert@ziggo.nl'
  Hans Krommert
  Beantwoorden

  Hans Krommert, 61 jaar, politie agent
  Chauffeur, beveiliging, engels ,duits , nederlands en handen en voetenwerk

Geef een reactie