Meteen naar de inhoud

Vrijwilligerswerk Olympische Spelen 2020

Wil jij ook vrijwilliger worden voor de OS 2020 in Tokyo? Dan kunnen wij misschien helpen. Zoals bij elke Olympische Zomerspelen zijn er altijd een hoop vrijwilligers nodig om het grootste sportevenement ter wereld in goede banen te kunnen leiden. Zo is het IOC (Internationaal Olympisch Comité) altijd op zoek naar vrijwilligers voor ondersteunende taken zoals het helpen met de wegwijzen, medisch personeel, toezichthouders en andere belangrijke taken.

Hoe word je een vrijwilliger bij de Olympische Spelen?

Zoals bij elke Olympische Spelen zijn er altijd genoeg mensen die willen helpen. Daarom is het nodig om een selectie te maken van vrijwilligers die het meeste kunnen bijdragen aan de Spelen van 2020. Het is daarom altijd fijn als een vrijwilligers meerdere talen spreek, zeker in een land als Japan. Waarvan Engels een must is maar talen als Spaans of Chinees ook heel erg handig zijn (Japans natuurlijk ook).

Daarnaast zoekt het IOC altijd vrijwilligers met sociale vaardigheden. Mensen die problemen kunnen herkennen en ook oplossen indien nodig. Daarnaast zijn er natuurlijk de specifieke taken waarvoor je aantoonbare ervaring moet hebben zoals medisch personeel of voor beveiliging.

Vrijwilligers bij de Olympische Spelen zijn elke keer weer hard nodig, wees daarom niet bang en reageer op openstaande vacatures!

Aanmelden als vrijwilliger

Wij kunnen je niet direct helpen met een aanvraag tot vrijwilliger voor de Olympische Spelen van Tokyo. Maar indirect kunnen wij vast iets voor jou betekenen. Wij zullen namelijk de vrijwilligerstaken die nog vervuld moeten worden hier vermelden. Daarbij is het mogelijk om via de comments hieronder aan te geven welke taak jij graag wilt uitvoeren. Hiermee kunnen wij proberen jou in contact te brengen met de juiste vacature of personen.

Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk voor het IOC om eventueel contact op te nemen mochten ze nog vrijwilligers zoeken. Samen maken we de Olympische Spelen in Tokyo tot een gegarandeerd succes! Houdt er wel rekening mee dat niet alle Olympische locaties in Tokyo zijn.

Let op: het is niet meer mogelijk om je aan te melden als vrijwilligers voor de Olympische Spelen. De aanmeldingen zijn sinds 2019 gesloten. Wat nog wel mogelijk is om vrijwilliger te worden in het Holland Heineken House.

95 reacties op “Vrijwilligerswerk Olympische Spelen 2020”

 1. Hallo allemaal,
  Ik zie heel veel liefhebbers voorbijkomen en het is ook fantastisch om te doen (3x meegedaan ) maar vergeet niet dat alle kosten voor je zelf komen dus je vliegreis ,vervoer daar je moet je eigen onderkomen regelen en je eten en drinken bekostigen .veel vrijwilligers haken op het laatste moment af vanwege deze kosten 2 tot 3 duizend euro zit je zo aan.dus wil je dit echt start dan nu al met het zoeken van sponsoren zo heb ik het destijds ook gedaan.wil je meer weten stuur me gerust een berichtje

  1. Hay Linda! Wat super dat jij wat info geeft over het eea aan dit vrijwilligerswerk! Japan is natuurlijk erg duur land en zal in kosten gaan lopen als je indeed alles zelf moet regelen/betalen! Wat bedoel jij precies met sponsor zoeken? Is dat familie of mogelijk juist commercieel iets of of… ? Ben benieuwd! Hoop graag iets te horen van je! Groetjes Vemmy

 2. Ik zou graag op de hoogte willen gehouden worden wanneer de tickets online in de verkoop komen. Ik ben op zoek naar de begin ceremonie en de judo tickets.

 3. Ik ben 52, werk op de hanzehogeschool als medewerker kwaliteitszorgmedewerker en heb veel ervaring met evenementorganisatie spreek Engels vloeiend, Duits en wat Frans. Heb veel in Azië gereisd maar nog niet in Japan. Ben sociaal, vriendelijk, geduldig en zou dit graag samen met mijn zoon van 20 beleven.

 4. Rosanne de Vries

  Hallo, ik ben Rosanne de Vries. Ik ben 26 jaar oud. Ik heb onlangs 5 jaar in Amerika gestudeerd en tegelijkertijd college softbal gespeeld op D2 niveau. Daarvoor heb ik de opleiding CIOS afgerond waarbij ik aardig wat evenementen heb moeten organiseren en begeleiden. Ik ben gek op sporten en zou graag een vrijwilliger willen zijn tijdens de olympische spelen van Tokyo. Voor elke sporter is het een droom om aanhet toernooi mee te doen, maar helaas door een nekkige knieblessure is dat voor mij niet meer mogelijk. Daarom zou ik het graag als vrijwilliger willen ervaren.

 5. Edwin van Diepen

  Hallo, ik ben Edwin van Diepen, 42 jaar, uit Heerhugowaard.
  Ik zou graag als vrijwilliger mee helpen tijden de olympische spelen van Tokyo 2020.
  Ben in het bezit van een EHBO diploma, rijbewijs en beheers de engelse taal.
  Het maakt me niet uit wat ik zou moeten doen, ik ben overal voor in.

 6. Margot van Keulen

  Beste Tokyo.nl,

  Mijn naam is Margot van Keulen en ik ben 26 jaar. Twee dingen in het leven doe ik het allerliefste: reizen en sporten! Het is altijd al mijn droom geweest om naar de Olympische Spelen te gaan. Daarnaast heeft Japan voor mij iets magisch… Het voelt voor mij daarom als een automatische en logische stap om kans te maken op een vrijwilligersfunctie tijdens de Olympische Spelen in 2020. Ik ben woonachtig in Amsterdam en werkzaam als Eventmanager. Ik ben een echte regelaar en organisatorisch sterk. Mijn aanpak is doelgericht en planmatig. Ik ontwikkel en ontplooi mijzelf graag dus sta ervoor open om extra talen te leren. Mijn talenkennis rijkt momenteel tot engels en spaans. Het lijkt mij een fantastische kans om jullie te mogen helpen waar nodig en ik denk absoluut een bijdrage te kunnen leveren daaraan.

  Met vriendelijke groeten,
  Margot van Keulen

 7. Wij, mijn man Piet, nu 66 jaar en ikzelf, 64 jaar willen graag als vrijwilliger beschikbaar zijn voor de olympische spelen in Japan. Wij willen daarna het land nog verder bezoeken tijdens een vakantie.
  Mijn man is met pensioen, super sportief, tennis, wandelen en veel kermis van allerlei sporten maar vooral voetbal. Ikzelf ben werkzaam als planner in de zorg en probeer dat ook tot mijn pensioenleeftijd vol te houden. Ben 45 jaar werkzaam in allerlei bedrijven geweest. Kennis van Engels en Duits en bezig met cursus Spaans .

 8. Nienke Wesselo

  Hallo ik ben Nienke Wesselo ik ben 19 jaar oud. Ik kan Engels, Nederlands en Duita. Ik ben daarnaast nu bezig met Spaans en Italiaans. Ik ben nu niet bezig met een studie, maar ik heb verkoop ervaring en ik kan begeleiden.

 9. Britt den Boer

  Ik heet Britt 19 jaar, studeer op de hbo voor Engels docent en volg daarnaast lessen Japans.
  Ik ben erg geintereseerd in de Japanse cultuur.
  Ik heb oppas en horeca ervaring en kan ook mensen rondleiden.

 10. Mijn naam is Leanne Hirsch, ik ben 26 jaar en afgestudeerd/werkzaam als fysiotherapeute. Daarnaast ben ik afgestudeerd Fitness and Health coördinator en heb ik meerdere jaren gewerkt als organisator en begeleider van verschillende evenementen. Ik beheers de talen Nederlands, Engels, Spaans en Duits. Ook spreek ik een beetje Frans. Ik heb een EHBO-diploma met bijbehorende vervolgcursussen en zou heel graag mijn steentje bij willen dragen in Japan om alles in goede banen te leiden. Communicatief en sociaal sta ik sterk in mijn schoenen en ben een echte aanpakker. Ik daag het IOC uit mij in hun team op te nemen :)

 11. Ik ben Jorrit Deneer en ik studeer momenteel in Japan aan de Kansai Gaidai Universiteit. Ik studeer in Nederland aan de Hogeschool Rotterdam, Trade management gericht op Aizë, met specialisatie in Japan. Na mijn huidige studie periode ga ik 5 maanden stagelopen bij een Japans software bedrijf als marketing & sales intern. Ik spreek dus Nederlands, Engels, Duits en ook Japans.

  Ik zou graag bij de olypmische spelen als gids bv. Nederlanders begeleiden. Het lijkt mij een fantastische mogelijkheid om in Japan Nederlanders te kunnen helpen de perfecte spelen mee te maken.

  M.Vr.Gr. Jorrit Deneer

 12. Goededag,

  Mijn naam is Mark, 25 jaar en woon/leef momenteel in Utrecht. Samen met een net zo sportieve vriend, zouden wij graag de Olympische Spelen van 2020 ondersteunen in een vrijwilligersfunctie. Wij zijn afgestudeerd Sportmanager/sportkundige en LO-docent en beide werkzaam bij een sportminded instelling. Ik als combinatiefunctionaris Utrecht en mijn vriend als gymdocent bij SportService Ede-Wageningen. Beide spreken en beheersen de Engelse taal en zijn wij gewend regelmatig voor de groep te staan. Ook hebben wij voldoende ervaring op gebied van (organiseren van) sportieve evenementen. Voor ons zou een droom werkelijkheid worden, als we ons steentje mogen bijdragen aan de Olympische Spelen in Japan.

  Hoop dat jullie ons kunnen helpen aan het realiseren van deze droom.

  Sportieve groeten,
  Mark

  1. Mark hou er wel rekening mee dat je alles zelf moet betalen vlucht/vervoer/verblijf/en eten en drinken niks word vergoed

 13. Hallo iedereen,

  Ik ben Laura Nap (21-11-1995). Ik ben mijn studie Communicatie op HR aan het afronden in het jaar 2020. Ik beheers de Engelse taal en kan de weg vragen in het Japans, om het zo maar te zeggen. Ik kan een team goed ondersteunen en leiden waar nodig is. Verder heb ik ook 6 jaar ervaring in de horeca, hierdoor kan ik op een goed tempo werken en omgaan met verschillende mensen. Verder ben ik heel assertief en wil deze uitdaging graag aan.

  Ik hoop jullie te zien in 2020!

 14. Hallo,

  Ik ben Jade, ik ben als de olympische spelen zijn ben ik 21 jaar oud. Ik ben altijd heel blij als de olympische spelen erop is. En ik zou heel graag als vrijwilliger willen helpen! Dat is mijn droom! Ik doe de opleiding helpende zorg en welzijn, als ik 21 ben doe ik de opleiding maatschappelijk zorg. Ik ben in goede conditie doe zelf de sport atletiek.

 15. Eddie Burghout

  Ik meld mij graag aan als vrijwilliger voor de Zomer Spelen 2020.
  Eddie Burghout, 64 Jaar Service Technikus

  Beheers de Engelse Taal Goed, voor mijn werk, is al de correspondentie in Engels, werk bij Amerikaans Bedrijf.
  Duits en Frans taal, behoort, ook zeker tot mijn Talen kennis.
  Heb Bij de Olympische Spelen In Athene met Meerdere Collega’s de Service etc van al de 6000 Printers verzorgd.
  Sta bij WK, EK en World Cup evenementen van ISU in Nederland dit seizoen steeds als Techniker opgesteld.
  Bezit auto en Motor Rijbewijs, goede konditie,

 16. Hoi,

  Ik ben Rosa Keuss, 19 als de spelen beginnen. Ik zit nu in klas 5 van het St. Ignatiusgymnasium te Amsterdam. De talen Nederlands en Engels kan ik vloeiend en ook in het Duits en Frans kan ik mij redden. Daarnaast versta ik Italiaans. Het lijkt mij heel leuk om iets te kunnen betekenen bij de Olympische Spelen, aangezien ik het leuk vind om met mensen te houden en natuurlijk houd van sport. Graag hoor ik meer over de soorten functies die er te vervullen zijn.

  Mvg,
  Rosa Keuss

 17. Veel ervaring in zowel sport als popmuziek evenementen , Eerste hulp verlening bij Calamiteiten, Verkeersregelaar, sportverzorging Beveiliging. wedstrijdzaken. Eerstehulpverlening en nazorg Koninginnedag 2009 in Apeldoorn.

 18. Ik zou graag in 2020 en in 2022 als vrijwilliger wilken werken. als toezichthouder. ben in bezit van beveiligingspapieren en ben toezichthouder (BOA). geweest

 19. Eva Joy Pinnell

  Hi! Mijn naam is Eva Joy Pinnell, 21 jaar oud. Heb een paar jaar als kapper gewerkt, en zit nu in de sales in een groot warenhuis. Wat inhoud dat ik mensen de weg wijs, mensen helpen met hun problemen/klachten en altijd de beste oplossing bieden, het werken in een teamverband is mij op me lijf geschreven. Als voormalige kapper/visagiste is mijn mensenkennis erg hoog, en ben ik sociaal erg sterk. Ik spreek vloeiend Engels en natuurlijk Nederlands. Japans en Koreans zijn nu talen die ik studeer.

 20. Ik ben Ferre, een jongen van 15 jaar (tegen die tijd 18, want ik ben ook bijna 16). Ik spreek Engels, Nederlands en redelijk goed Duits. Verder ga ik ook een cursus Japans beginnen zodra ik daar ruimte voor krijg (wat niet lang zal duren). Ik kan op elk vlak neergezet worden, aangezien ik snel leer en graag mensen help.

 21. Ilona de Vrieze

  Mijn naam is Ilona de Vrieze en ik zou het geweldig vinden om een bijdrage te kunnen leveren aan de olympische spelen. Ik heb jaren op verschillende maneges en stallen gewerkt en les gegeven. Ook heb ik tijdens een aantal vluchten de paarden verzorgd in de lucht. Daarnaast ben ik zelf actief geweest in de dressuursport. Ervaring met de paardensport is dus aanwezig.
  Naast de paarden, vind ik ook de horeca erg leuk. Hier heb ik ervaring in de bediening en achter de bar.
  Door mijn werk in het toerisme, spreek ik goed Engels en Duits en maak ik graag een praatje.

 22. Hallo ik ben Petra, 50 jaar jong.
  Al vele jaren lijkt het me fantastisch om op de een of andere manier deel uit te maken van de Olympische Spelen. Daarom wil ik me graag aanmelden als vrijwilliger. Ik spreek de talen Duits en Engels zeer redelijk. Iets qua organiseren / regelen / host zou het best bij mij passen maar ik pas me makkelijk aan naar de omstandigheden. Dus waar hulp nodig is zou ik bijspringen. De Spelen maken altijd veel emotie in mij los en ik zou het geweldig vinden hier persoonlijk iets voor te kunnen betekenen.

 23. Heb inmiddels wat gereisd in Azië (tevens half jaar gewoond in China) en kan mij goed inleven in culturen en hun manieren en gewoontes. Heb mensenkennis en ga overal 100% voor! Heb de studie Manager Recreatie Onderneming 1,5 jaar geleden afgerond (HBO) en werk momenteel als assistent hotelmanager, daarnaast gewerkt op campings, bungalowparken, hotels, en een attractiepark. Op toeristisch vlak kan ik veel beteken, daarnaast uiteraard flexibel en veel verantwoordelijkheidsgevoel. Engels en Duits spreek en schrijf ik vloeiend, Spaans leer ik een beetje. Daarnaast sportief (mountainbiken, volleybal, fitness, neem deel aan hardloopwedstrijden). Mijn CV kan ik overhandig wanneer nodig in het Engels.

 24. Hallo ik ben 56 jaar het lijkt mij geweldig als vrijwilliger iets voor de olympische spelen te betekenen.
  Functie als host ligt mij het meeste ik spreek Engels en Duits.

 25. Momenteel ben ik steward bij een betaald voetbal organisatie wat ik al bijna 30 jaar doe. Dit bestaat uit o.a. toegangscontrole en service verlenen aan de toeschouwers. Ik ben momenteel 60 jaar oud en het lijkt me fantastisch om dit ook eens bij de olympische spelen toe te mogen passen. Ik spreek goed Engels en Duits en kan goed met mensen omgaan.

 26. Ik ben een half Japans meisje en ga elke week naar een Japanse school. Elk jaar ga ik naar mijn Japanse familie. Ik kan dus Japans. Ik zit nu in de 3e klas van VWO en kan Nederlands, Engels en Duits. Ik ben erg rustig, beleefd, behulpzaam en kan goed met mensen omgaan. Het zou geweldig zijn als ik mensen mag rondleiden en/of helpen.

 27. Hallo mijn naam is Nicky van Loon. Ik ben momenteel 19 jaar oud en ik kom uit Rotterdam. Ik volg de studie Geschiedenis aan de universiteit van Leiden. Ik zit in mijn tweede jaar en ik heb mijn propadeuse al gehaald. Mijn doel is om volgend jaar een minor Japan Studies te volgen en daardoor meer over de cultuur te leren en de taal komt natuurlijk ook aan bod. Verder heb ik op mijn baan bij de bioscoop geleerd om problemen op te lossen en organiserend na te denken.
  Ik zou het ongeloofelijk leuk vinden als ik gekozen zou worden om vrijwilliger te zijn bij de Olympische spelen in 2020.

 28. hoi ik ben 17 in 2020. ik zou graag mee willen helpen een keer bij de olympische spelen. en ik vind het ook leuk om ergens vrijwillig te werken zit nu in 3e VMBO tl kan nederlands en engels goed verstaan en praten. en zal ik japans leren als ik word uitgenodigd. ik weet niet waar ik wil helpen maar misschien, om de weg te wijzen, rondleiden, schoonmaken of iets medisch want ik wil later iets in de medische zorg doen
  ik hoop dat ik nog iets hoor van jullie, en dat ik word gevraagd
  groetjes jasper

 29. Myrthe Veer, 21 jaar oud en studeer International Sport Management and Business aan de HVA in Amsterdam. Opleiding is volledig Engelstalig en mijn moedertaal is Nederlands. Ik spreek basis Duits en ik ben bezig Japans te leren. Ik zit nu op niveau A1. Het streven is om volgend jaar tussen A2 en B1 te zitten. Ik ben helemaal thuis in gastvrouw, evenement begeleidster, service en coordineren. Ik hoor heel graag van jullie.

  Met vriendelijke groet,

  Myrthe Veer

 30. Ingrid, in 2020 61 jaar jong, werkzaam op een politie meldkamer in Nederland, aardig stressbestendig, ben in voor vele taken alleen al om deel te mogen uitmaken van zo’n sportevenement. Spreek als moedertaal Nederlands en goed Engels, door meestentijds de vakanties in the VS) en een beetje Duits, Japans helaas niet,

 31. Hi, ik ben Donald Filart (16).
  Ik zit in het laatste jaar van de vmbo tl en beheers de talen Engels Duits Nederlands en deels Italiaans en Spaans. Japans dus nog niet maar als ik in amerking kom om naar Tokyo te kunnnen zou ik dit zeker gaan leren. Het maakt mij helemaal niet uit wat en hoe ik moet doen ik vind namelijk het geweldig om uit te mogen maken op een olympische spelen. Ik droomde er vroeger van om er als sporter heen te mogen dit is hellaas niet gelukt dus dit zou geweldig zijn als het lukt.
  Ik hoop dat ik iets kan beteken op de spelen en ik blijf duimen dat ik misschien er heen mag
  Mvg
  Donald filart

 32. Chantal spijkers

  Het liefst bij de roei evenementen omdat ik al 2x heb geholpen bij wk roeien in 2014 en 2016 en ik veel mensen ken omdat ik zelf ook veel wedstrijden heb geroeid
  (Het liefst boten vasthouden bij de start)

 33. Zou me graag inzetten als fysiotherapeut.voor de Olympische Spelen in Tokyo! Begeleid graag sporters waar nodig voor het optimaliseren van de prestatie.

 34. Wiebe Feenstra

  Ben 63 jaar en werk nog voor een deel in het onderwijs. Ben heel geïnteresseerd in sport. Japan lijkt mij een heel interessant land. Spreek en versta redelijk Engels.
  Ben techniekdocent en heel praktisch i gesteld.

 35. hans.kooijman7@gmail.com

  Ik ben 57 jaar, mantelzorger. Heb ook horeca ervaring. En heb cultuurwettenschappen gestudeerd Dus ook Japanse cultuur spreek Engels,,Frans en Duits en leer momenteel Japans. Ben avontuurlijk ingesteld en geïnteresseerd in Japanse cultuur.

 36. Ik ben 43 jaar, mantelzorger. Heb ook horeca ervaring en diploma basiskok. Tevens medisch secretaresse diploma en stage gelopen als doktersassistent. Altijd veel gereisd en in het buitenland gewoond en ik spreek Nederlands, Engels, Italiaans, beetje Frans en Duits en leer momenteel Japans. Ben avontuurlijk ingesteld en geïnteresseerd in Japanse cultuur.

 37. Ik ben Nico Haenen, 46 jaar en werkzaam als cardioloog in een ziekenhuis, waar ik ook managementtaken verricht. In het verleden heb ik gewerkt als docent voor het Oranje Kruis en heb ik EHBO-lessen en reanimatietrainingen gegeven o.a. in het Engels voor VN-militairen. Tevens heb ik veel horeca-ervaring en actief bijgedragen aan de organisatie van uiteenlopende evenementen. Ik ben een teamspeler, sociaal en zeer flexibel inzetbaar.

 38. Joke van der Veere

  Werk in onderwijs als kwaliteits-zorgmedewerker. Kan goed Engels, Frans en Duits. Stressbestendig, sociaal en door vele reizen in Azië en de wereld ingesteld op andere culturen. Ben vooral goed in plannen en organiseren. Zou het super vinden!!

 39. Hallo :D
  Mijn naam is Esther, ik ben 23 jaar en zit in het laatste jaar van de opleiding voor docent basisonderwijs. Ik vind het fijn om met mensen te werken en om mensen te helpen. Ik houd van avonturen en ben op verschillende plaatsen in de wereld geweest, waaronder Tokyo. Ik spreek Nederlands en Engels en begrijp de Franse en Duitse taal. Japans, daar valt nog aan te werken. Ik sta open voor vele opdrachten tijdens de Olympische spelen. Wieweet tot dan!
  Groetjes Esther

 40. Peter Spoormakers

  Ruime ervaring als vrijwilliger bij sportevenementen in en om Nijmegen (wielrennen Giro d’Italia 2016, schaatsen, hardlopen). Goede beheersing van Engels, Duits en Frans, basiskennis Italiaans.

 41. Ringo Stel 35 planner voor een grote blauwe vliegtuig maatschappij :-), beheers de engelse taal en ben stress bestendig, sociaal vaardig en altijd opgewekt en service gericht.

 42. Huub de Ruiter

  Huub de Ruiter is de naam, docent in het vmbo, ik geef technieklessen. Ik spreek Nederlands, Engels en in Duitsland kan ik me verstaanbaar maken. Ik heb heel veel reiservaring en ben erg sport minded. Atletiek, handbal en wielrennen zijn mijn favoriete. Bij de OS Kun je me voor vanalles inzetten, ik kan erg hard werken en ben op meerdere plekken inzetbaar.

 43. Hi allen,
  Anita, 55 jaar, beëdigd tolk Spaans Engels Nederlands. Vloeiend Frans, Italiaans en Duits. Ervaring in PR taken, gidsen, administratie, planning en uitvoering, marketing, sales.

 44. Hanneke van Driel

  Hanneke van Driel, 51 jaar, HBO docent ondernemerschap. Ik heb 10 jaar in Japan gewoond en spreek goed Japans. Naast mijn docentschap ben ik ook coach. Ik ben positief en flexibel ingesteld. Omdat ik de cultuur ken en mijn talen spreek kun je mij op van alles en nog wat inzetten.

 45. Hallo, ik ben Ellen Penning, 43 jaar, Nederlands, IT-er. Ik spreek momenteel de volgende talen: Nederlands, Engels, Duits (en wil Spaans gaan leren). Ik ben een flexibel, rustig, betrouwbaar, open, toegankelijk en zeer sociaal persoon met een sterk verantwoordelijkheid gevoel. Ik ben graag actief en sportief bezig. Het lijkt mij super leuk om iets te kunnen betekenen tijdens de olympische spelen. Ik zit zelf te denken aan: IT gerelateerde zaken, maar ook aan: host, begeleiding, beveiliging. Ik sta ook open voor vrijwilligerstaken op andere gebieden en dus is dit zeker bespreekbaar.

 46. Annisa Coers, student, 19 jaar
  Ik kan rondleiden, verkopen, en schoonmaken en spreek vloeiend Nederlands en Engels.
  Ik ben Japans aan het leren.

 47. Marjolein Kloots

  Orthopedagoog/ docent 63 jaar. Spelersbegeleider, chauffeur, manusje van alles. Nederlands, Engels, Duits vloeiend. Spaans lerend.

 48. Nanne Kleefstra

  Nanne Kleefstra. 20 mei 1955.
  Voormalig Account Manager bij een grote nederlandse verzekeringsmaatschappij. Functies als: host, rondleider, begeleider, chauffeur enz. zijn op mijn lijf geschreven.
  Open, toegankelijk, sociaal, sterk verantwoordelijkheidsgevoel, makkelijk in omgang en zeer flexibel, zit in mijn karakter.
  Ik ben in een goede conditie en ben in staat veel te werken.
  Engels, duits, fries en nederlands zijn de talen die ik spreek.

 49. Hallo, Ik ben Hirono Oonk, Japanse vrouw, 44 jaar, verpleegkundige. Wil/kan medisch gebied, verkoop, etc. Ik kan goed Japans(moedertaal), Nederlands en een beetje Engels.

 50. Hans Krommert, 61 jaar, politie agent
  Chauffeur, beveiliging, engels ,duits , nederlands en handen en voetenwerk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tokyo.nl logo

Hulp nodig met je reis?

Beroemde highlights van Japan tekening