Reiswebsites

Tokyo City
Wij hebben een aantal leuke websites die gerelateerde informatie over vakanties naar Azië, Japan of Tokyo geven voor je bij elkaar gezocht. De volgende links gaan allemaal naar externe websites maar kunnen nuttig zijn bij het plannen van je reis. Op onze website vind je alle informatie over Tokyo en wat globale reisinformatie over Japan. Ga je bijvoorbeeld een rondreis door Japan maken dan kan het zo zijn dat je meer informatie nodig heb over dit prachtige land en de leukste plekjes. Met behulp van de onderstaande websites kan je een heel eind komen.

Leuke websites over Japan & Tokyo

Als je in Tokio bent kunnen wij aanraden om gelijk een rondreis Japan te boeken. Op deze manier proef en zie je nog veel meer van het mooie land zoals bijvoorbeeld de interessante cultuur van de Japanners! Veel georganiseerde Japan reizen beginnen en eindigen daarnaast ook in Tokio. Met het boeken van een georganiseerde reis heb je daarom volop tijd om deze mooie stad te bezichtigen. Een Japan rondreis boeken is daarom de beste keuze om het land en de stad te bezichtigen.

Japan.outsight.nl organiseert flexibele rondreizen met bouwstenen naar Japan.

De leukste reisbloggers

Reizen is onderweg zijn, op weg zijn naar ergens anders. Maar reizen is ook stilstaan en de tijd nemen om te genieten. Stop and Stare gaat buiten de gebaande paden, weg van de massa en op zoek naar het unieke achter een bestemming. Dat resulteert in handige tips, unieke adresjes en inspirerende reportages. Mooi hè, de wereld. Dat vinden wij nou ook. www.stopandstare.nl

Your Future Postcard is Chantal Vissers reisblog over reizen en hotel-hotspots. Op haar blog verzamelt ze de leukste hotels, b&b’s en vakantiehuizen en schrijft ze over leuke bestemmingen en reizen waaronder over Tokyo.
www.yourfuturepostcard.nl

LGBT blogs

De bloggers van LiveLikeTom nemen je mee in de wereld van reizen, kunst & cultuur en (gay) lifestyle. Ze komen op bestemmingen waar kinderen geen vanzelfsprekendheid zijn en raken snel afgeleid als mannelijk schoon hun pad kruist. Daarnaast gaan ze in binnen- en buitenland op zoek naar de betere plekken voor overnachtingen, exposities die de moeite waard zijn en natuurlijk ook het theater. Lees meer op LiveLikeTom.com

Reiswebsites Azië

Vakantiekleding

Ga je naar de eilanden in de Okinawa prefectuur dan kan je het gehele jaar genieten van zon, zee en strand. Daarnaast kan je in de maanden juni-augustus ook prima naar het strand in de buurt van Tokyo. Wil je meer weten over zwemkleding of de laatste trends in de badmode kijk dan op www.zwemkleding.nl aangezien de Japanners graag met de mode meegaan.


Reiswebsites
5 (100%) 1 vote