Japan rail pass bestellen

Japan Rail Pass

De snelste en vaak ook de goedkoopste manier om rond te reizen in Japan is via het uitgebreide treinnetwerk met een Japan Rail Pass. Deze pas is het officiële treinticket voor Japan waarmee je onbeperkt mag reizen voor een x aantal dagen of weken. De Japan rail pass is online te koop in Nederland en België via ons.

✅ Goedkoopste prijs via Tokyo.nl
✅ Onbeperkt reizen in Japan
✅ Vooraf boeken is gegarandeerd een treinkaartje
✅ Thuisbezorgd in Nederland en België

> Japan Rail pass kopen

Onbeperkt treinen in Japan

Met de Japan Rail pass kan je onbeperkt gebruik maken van het JR netwerk. Met dit treinkaartje kan je bijvoorbeeld binnen 2,5 uur van Tokyo naar Kyoto reizen met de Shinkansen (bullet train) zonder daarvoor bij te hoeven te betalen.

De Shinkansen hogesnelheidstreinen zijn de snelste manier om heel Japan te ontdekken en bereiken op sommige plekken een snelheid van 320 km / h (199 mph). Het Japan Railways (JR) -netwerk dat z’n 20.000 km treinspoor beslaat is geheel vrij toegankelijk via de Japan Rail Pass. Het netwerk bestrijkt praktisch het hele land sinds de toevoeging van de nieuwe Hokkaido Shinkansen en de populaire Tokaido Shinkansen.

Bang dat je trein vertraging heeft? De gemiddelde vertraging van de JR treinen bedraagt maar 54 seconden. Toen een trein 20 seconden te vroeg was ontstond er een flinke oproer bij de Japanners.

De negen Shinkansen-lijnen nemen je mee in alle verschillende richtingen in Japan. De Kyushu en de Tokaido Shinkansen-lijnen, gaan vanuit Tokyo naar het zuiden van het land. De Sanyo Shinkansen-lijn loopt ook naar het zuiden maar vertrekt vanuit Shin-Osaka.

De overige zes lijnen nemen je mee naar het noorden of het binnenland van Japan vanaf Tokyo. Dit zijn de JR Akita, Hokuriku, Joetsu, Tohoku, Yamagata Shinkansen-lijnen. Ten slotte brengt de Hokkaido-lijn je naar het verste noorden, helemaal naar het eiland Hokkaido.

> JR pass kopen

Prijzen Japan Rail Pass

De prijzen verschillen per leeftijdsgroep. Zo zijn treintickets voor kinderen goedkoper dan voor volwassenen. Voor kinderen onder de 6 jaar zijn de JR treinen gratis mits er een volwassen persoon meereist, het maakt niet uit of deze 1e of 2e klas zit. Als het druk is zal het kind op schoot moeten zitten. De JR pas is te koop voor termijnen van 7,14 en 21 dagen via officiuële resellers waarbij wij zijn aangesloten.

2e klas treinkaartjes voor volwassenen;
7 dagen JR pas – €223,-
14 dagen JR pas – €355,-
21 dagen JR pas – €454,-

2e klas treinkaartjes voor kinderen tussen 6-11 jaar;
7 dagen JR pas – €112,-
14 dagen JR pas – €178,-
21 dagen JR pas – €228,-

2e klas treinkaartjes (Green pass) voor baby’s tussen 0-5 jaar;
Gratis reizen onder toezicht van volwassenen

1e klas treinkaartjes (Green pass) voor volwassenen;
7 dagen JR pas – €297,-
14 dagen JR pas – €481,-
21 dagen JR pas – €625,-

1e klas treinkaartjes (Green pass) voor kinderen tussen 6-11 jaar;
7 dagen JR pas – €149,-
14 dagen JR pas – €241,-
21 dagen JR pas – €313,-

1e klas treinkaartjes (Green pass) voor baby’s tussen 0-5 jaar;
Gratis reizen onder toezicht van volwassenen

> Japan Rail pass bestellen

Japan rail pass bestellen
4 (80%) 6 vote[s]

Hulp nodig met je reis?