Vliegtickets naar Tokyo

vliegtickets Tokyo

> Zoek Vliegtickets

Vliegen naar Tokyo kan via de twee belangrijkste vliegvelden Narita International Airport (IATA: NRT) en Haneda Airport (IATA: HND), de meeste internationale vluchten gaan via Tokyo Narita Airport en de binnenlandse vluchten via Haneda Airport. De gemiddelde vliegduur vanaf Schiphol Amsterdam naar Tokyo Narita Airport is 13 uur. Het vliegveld Narita Airport ligt ongeveer 60 kilometer ten westen van Tokyo. Ondanks deze afstand kan je Tokyo snel bereiken want het openbaar vervoer brengt je al binnen 50 minuten in het centrum van de stad. Als je land op dit vliegveld raden wij je aan om gelijk een toeristen plattegrond mee te nemen die overal verspreid over het vliegveld liggen, dit is een erg handige stadskaart en zorgt voor een goed begin van je vakantie!

Ben je op zoek naar een binnenlandse vlucht bijvoorbeeld naar het prachtige Kyoto of Osaka dan kan je het beste via het vliegveld Haneda Airport vliegen. Dit vliegveld ligt in het zuiden van Tokyo en is goed te bereizen met de metro lijn JR Yamanote. Osaka, Kyoto, Fukuoka Sapporo zijn prachtige steden in Japan om te bezoeken en vaak met een zeer goedkope binnenlandse vlucht te bereiken. Reis je naar de Okinawa prefectuur dan kan je ook met de boot maar een vliegtuig is uiteraard veel sneller, de kosten voor een vliegticket variëren.

Beste vliegticket Tokyo deals op dit moment;

Dit zijn de beste vliegticket deals die wij kunnen vinden online!

Bekijk meer goedkope vliegtickets naar Japan op Skyscanner.nl. Hier kan je vluchten naar Japan gemakkelijk vergelijken. Ben je meer op zoek naar een vakantie dan kan je terecht op onze vakantie pagina voor een uitgebreide vergelijking van reisorganisaties en hun vakanties naar Japan.

Boek een chauffeur vanaf het vliegveld

GetYourGuide dagtrips boekenEen handige service die de Japanners aanbieden is de koeriers service voor je bagage. Je betaald ongeveer ¥2000 en de bagage wordt dan overal in Tokyo afgeleverd. Dit is vaak goedkoper dan je bagage in een taxi vervoeren vanaf het Vliegveld. Via GetYourGuide kan je een transfer service boeken voor een enkele reis of retour vanaf Narita/Haneda Airport naar je verblijfplaats in Tokyo.

Vliegtickets naar Tokyo

Vliegtickets naar Tokyo boeken kan gemakkelijk online op de grote ticketresellers of bij de vliegtuigmaatschappij zelf. Door online te boeken bespaar je op de boekingskosten die een reisbureau vaak rekent. De prijs van het vliegticket naar Tokyo verschilt natuurlijk per dag en per maand. Dit komt omdat feestdagen en vakanties van de Japanners de prijzen voor vliegen naar Tokyo gigantisch opjagen. Wij kunnen je als tip meegeven om een vlucht te boeken op dinsdag, woensdag of donderdag aangezien vluchten op deze dagen meestal goedkoper zijn dan weekendvluchten.

In de zomer zijn de kosten voor vliegtickets ook lager omdat het dan erg warm is in Japan, heb je geen last van de warmte dan is dit een prima kans voor een goedkoop vliegticket. Het is ons gelukt om een vliegticket naar Tokyo Narita Airport te boeken voor €445 zonder een reis te maken van 25 uur of meer, goed zoeken en geduld hebben dan kan je zeer goedkoop vliegen! Wat soms ook de kosten van de tickets kan drukken is een vlucht met een overstap of op een andere grote stad vliegen in Japan zoals Kyoto of Osaka.

Bekijk hier wat tips om goedkope vliegtickets Osaka te boeken. Neem het vliegen op een andere stad niet als je verlies want vaak zijn het erg leuke steden met veel bezienswaardigheden. Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets voor je vakantie? Dan is het wellicht handig om op Fukuoka te vliegen. Daarnaast kan je zeer snel rondreizen in Japan via het treinnetwerk van Japan Rail (JR) of de Shinkansen Bullet train.

Vergelijk ook eens vliegtickets naar andere luchthavens in Japan, vliegtickets kunnen zo een stuk goedkoper uitvallen. Gebruik je graag Skyscanner? Dan hebben wij een aantal hacks voor je op een rij gezet waarmee een ticket nog goedkoper gaat worden.

> Boek vliegtickets Tokyo

Boek en vlieg groen met Greenseat

Greenseat vliegticketNatuurlijk reis je graag af naar Japan, maar dat die reis ook negatieve gevolgen heeft voor het klimaat, daar zit natuurlijk niemand op te wachten en sta je misschien niet zo snel bij stil. Een vlucht van Amsterdam naar Tokyo duurt al snel 13 uur of langer (mits er geen overstap is) en hiermee stoot het vliegtuig veel schadelijke CO2 uit. Door de CO2-uitstoot van jouw reis te compenseren via Greenseat, geef je huishoudens in ontwikkelingslanden toegang tot duurzame energie om dit te compenseren. Dit zorgt voor minder CO2 en een verbetering van de leefomstandigheden van lokale families. Boek daarom een GreenSeat CO2-compensatie en help het klimaat te verbeteren! Nieuwsgierig geworden? Kijk voor meer informatie op greenseat.nl.

Vliegtickets naar Tokyo
4.4 (87.08%) 65 vote[s]

Hulp nodig met je reis?